tamamen yanlış anlamışşın. orda law neyse derken law shichibukai onun gitmesine izin verdinde hasır sapkalar sıradan korsan onların gitmesine nie izin veriyon gibi soyledi. yoksa dof aptalmı luffy ve tayfasının smokeri yenemeyeceğini düşünsün. adamda kral haki gördü.
bölüm yoruma gelirsek 1 burgess 2 cavendish 3 luffy 4 1sene onceki caylak cıkar inşallah ve vslerin diamanteye kadar sürcegini zannetmiyorum. cunki ondan once burgessle kapışması lazım luffyinin. bence denizciler orayı bascak ortalık karışcak koşusturcuklar meyveyi biri çalar herhalde. daha fujitora geldimi gelmedimi bilmiyoruz. ama kör adamında sonuna kadar orda durcagını sanmıyorum. bu cavendisih ilk gordugumde kız sandım erkekmş :d inşallah bizim tayfaya yardım eder ittifak olur. herkes rebeccanın tayfaya katılmasını istemiş ama ben hiç sevmedim inş katılmaz :d bu cavendish aynı owen wilson.
@titan
bide onceki yorumunda aokiji tek atcaktı nerdeyse demişşin.aokiji kendi agızıyla demedimi bu adam yeni dünyadaki karargah için EN TEHLİKELİ adam ? nie indirmedi orda onu o zaman. aokijiye gore kaiodadanda tehlikeli. seride geçenlerden bahset biraz o sahnede tek attıgını degil saldırısının dofta hiçbi işe yaramadıgını gorduk