Geminin yüzebiliyor olması lazım o nasıl olacakeğer 51 kere aylık turnuva kazanmış adama parmak uçlarıyla tek atıyorsa lucy turnuvayı rahat kazanır. tabi bunun olmaması için mingo falan iner meydana diye düşünüyorum. lucy reyiz önüne gelen nakamasına veya arkadaşına "meyveyi yin mi?" diye soracağından hala coby'nin yeme ihtimali vardır bence ama usopp-kun yesin veya thousand sunny.
sorun orada işte. bence alt tarafa farklı bir şeyler düşünebilir franky reyiz gerçi insan yiyince şeytan meyvesini üzerine giydiğiyle şekil alıyorsa pek farketmez düşünce yatar ama bakalım bir şeyler çıkabilir ümitsiz de olsam.Geminin yüzebiliyor olması lazım o nasıl olacak![]()
sanjinin karşısında o zaman kimse duramaz ölümün eşiğinde dahi olsaspoilerin coby kısmı yalan çıktı iyimi
bizim küçük efendi mekana girer girmez çarptı yere koca devi belli arena karışıcakluffy meyveyi yiyemem ama yabancıya gitmesin gibisinden bişeyler diyor ins sanji yer zaten çok ateşli bir arkadaş güzel olur
bu arada sanji o şırfıntı yüzünden doflamingoya giderse dof bizim sanjiyi ortadan kaldırabilir demedi demeyin