Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü yeni okuyabildim, beklediğimden çok daha dolu bir bölüm oldu. Sakazuki'nin Filo Amirali olduktan sonra bir tarz değişikliğine gittiğini gördük ve yeni amirallerden olması muhtemel olan Fujitora adında bir denizcinin bahsi geçti. Buggy beklediğimiz gibi Shichibukai üyesi olmuş ve gizemli bir üyemiz daha var. Doflamingo'nun 4 kişilik bir özel ekibi var büyük ihtimalle ve bunlardan kupayı temsil eden büyük ihtimalle Trafalgar Law'dı. Yani Law seviyesinde 3 adamı daha var demek oluyor bu. Bu bölümün en ilginç noktası ise tabi ki Mera Mera no Mi oldu, yorumların hepsini okumadım ama Mera Mera no Mi'nin nasıl bir teknikle yeniden oluştuğu biliniyor mu acaba? 50 yılda oluşuyordu gibi bir şey hatırlıyorum çünkü, bu durumda Gol D. Roger'ın meyvesi de pekala Gomu Gomu no Mi olabilir.
 
aynen bak en başından beri düşünyorum Roger da Gomu gomu meyvesini yedi mi diye ama diğer karakterlerin hiç biri ipucu vermedi.özellikle roger'ı tanıyan adamları takip ettim ama bi hareket göremedim.
Buggy olayı tahmin ettiğim gibi oldu :) son shichibukai önemli bişey olacak ama ne ?
Bonney'in en kurtulması en hoşuma gidendi :D çok seviyorum :D
 
aynen bak en başından beri düşünyorum Roger da Gomu gomu meyvesini yedi mi diye ama diğer karakterlerin hiç biri ipucu vermedi.özellikle roger'ı tanıyan adamları takip ettim ama bi hareket göremedim.
Buggy olayı tahmin ettiğim gibi oldu :) son shichibukai önemli bişey olacak ama ne ?
Bonney'in en kurtulması en hoşuma gidendi :D çok seviyorum :D
Sen diyince mantıklı geldi bana da Roger'ın lastik meyvesi yediği.Ama yakıştıramıyorum da Roger'a böyle bir meyve. :/
 
stream dan sonra genel bi değerlendirme yapmak istedim. :D

Kapak hikayesinde caribou ile devam ediyoruz. Hala aynı adada ve teyzeden dayak yiyen elemanların onu aramaya devam ettiklerini görüyor. ufo44 bi önceki için son demişti ama niye öle dedi bilmiyorum. :)

Forumdaki çoğu kişinin ön gördüğü gibi manga dünyanın Dofly ın shic. liği bırakmasına ve ittifakların ortaya çıkmasına nasıl tepki veriyor ile başladı. İlk sayfada Dofly ın ne kadar büyük bir organizasyon kurduğu belli oluyor. Adam silah tüccarı ve tahminim savaş çıkması için de çalışmaları vardır. Bonney, Jimbe ve Croco-boy(Benim tahminim hem görünüş olarak hem de eski bi shic. den hemen sonra gösterilmesi bu ihtimali doğuruyor.) gazete okurken gösteriliyor. Bonney nasıl kurtuldu acaba? Jimbe gibi birini görmek her zaman isterim. ;) Croco-boy (bence) yeni dünyada boş durmuyor anlaşılan. Ve son olarak da Kid i görüyoruz. Adam aynı bizimkiler gibi ittifakın ortaya çıkmasını çok takmıyor daha ziyade acaba bunlar hangi Yonko peşindeler diyor. Tabi Abusa diye bi eleman türüyor ki bütün dünya onun haberiyle duyuyor her şeyi. Ben üç ihtimal veriyorum; Abusa marineden, Abusa Dofly ın adamı. Düşündüm bu ittifakları bilen ve bozmak isteyen bu iki grup var. Abusa da onlardan biri. Ve Abusa Devrimcilerden. :cool: Bu baya kafama yattı.

Devamında Dressrosa ya ve bizimkilere geçiliyor. Dressrosa hala kaos içinde. Dofly ın ne kadar bağlantısı olduğu dendenmushi sayısından anlaşılıyor sanırım. :) Ve geçen bölümün bittiği yerdeyiz. Dofly bizimkilerden gelen telefonu açar ben "üzerime düşeni yaptım sıra sizde" der. Büzü Kaptan her zaman ki gibi açıyor telefonu: "Ben Monkey D. Luffy. Korsanlar Kralı olacak adamım." Bizimki söz verdik tutacağız ama CC bi daha çocuk kaçırırsa k.çına tekmeyi basarım diyor. :cool: Dofly hiç beklenmedik bir şekilde Luffy ye bende asla karşı koyamayacağın, peşinden cehenneme gideceğin bişi var diyor. Luffy et sansa da ilerde öğreniyoruz ne olduğunu. Tarafal-guy telefonu alıp CC nin sağ olduğunu ispat edip buluşma yerini ve zamanını bildiriyor. Sekiz saat sonra Green Bit. Bu ismi duyunca aklıma ilk Law Smo-yan ı kandırdı, çok sinsi, Smo-yan ın öteceğini bildiği için yanlış yer söyledi gibi yorumlar geldi. :D Halbuki Green Bit Dressrosa nın Kuzeyinde bir insanlardan arındırılmış bir ada imiş.

Telefon görüşmesinden sonra bizimkiler endişelerini paylaşırlar. :ehe: Burda yine sağ gösterip sol vurmak istiyorlar ve CC teslimi bahanesiyle Smile fabrikasını yok etmeyi planlıyorlar. Ama problem fabrikanın yerinin bilinmemesi ve Tarafal-guy ın daha önce Dressrosa da bulunmamış olması. Tarafal-guy bizimkilere iyice alışmış anlaşılan. Ama ekmekle arası yokmuş. :hhh:

Sırada Kin ve Momo nun başına gelenler var. Zou ya gitmeye çalışırlarken gemileri alabora oluyor, Dressrosa da karaya vuruyorlar. Kendilerine geldiklerinde Momo gemiye konmuş PH yolcusu, Kin sağ kalan arkadaşı Kanjuro nun fedakarlığıyla Momo nun peşinden PH yolcusu. Zou aynı zamanda merakla beklenen bir sorunun cevabını da veriyor bize. Tarafal-guy ın tayfasının yeri. Ayrıca Dressrosa dan sonra gidilecek iki yer de kesinleşti çünkü Luffy buralara gitmek istiyor; Wano, Zou.

Marine Karargahı toplantıda. Toplantının konusu shic. ler. Birini ismini öğrenemiyoruz kalan 6 tanesinde 5 i zaten belli. Buggy nin de shic. olacağı belliydi zaten. :artiz: Dofly ın da sayakla bitmiyor isimleri. Bi de "Göğün Şeytanı" diyolarmış. Nedeni belli; hem meyve kullanıcısı hem de uçuyor. :D Dofly gitti Law ı da gitti sayabiliriz. Ve Akainu uzun bi aradan sonra görünür. Sakal yakışmış, purosu dahil her şeyiyle marine. :cool: Smo-yan dan bilgi aldığını ve Fujitora yı bizimkilerin peşlerinden gönderdiğini söyler. Sanırım Fujitora yeni amirallerden biri ki amiralden aşağısı tayfaya dokunamaz bile. Ha bi de Akainu ya amiral denmesi çok garibime gitmedi. Tamam dama "filo amirali" ama amiral sonuçta.

Yine Dressrosa dayız. Bu sefer Dofly toplantıda. Bayb 5 yana yakıla Trevor u arıyor. Dofly ın kurmaylarında ve büyük ihtimal logia kullanıcısı. Toplantı salonundan anlıyoruz ki Dressrosa iskmbil kağıtlarından yapılmış bir ülke. Dofly da "Joker" eleman. :D Luffy nin her koşulda isteyeceği ve ittifakı bozacak koza geldi sıra: Mera Mera no Mi. Rahmetli Ace in meyvesi geçen 2 sene içinde Dofly ın elinde ve Dofly meyveyi Savior of Colosseum a Diamante ye emanet ediyor.

Son olarak tayfanın Dressrosa ya varmış olduğunu görüyoruz. Genel olarak dolu ve güzel bi bölümdü. Bilmediklerimizi öğreniyoruz ve yeni gizemler ortaya çıkıyor. Ama Oda nın en sevdiğim huylarından biri de eğer bi gizem koyduysa veya birinin siluetini gösterdiyse çok geçmeden aslını da gösteriyor. Bi de sanırım Luffy vs. Dofly ın fitilini Mera Mera no Mi ateşleyecek. :ehe:
 
@meeteor
Aklımda 20 bölümlük seri olacak diye bir şey kalmış. Nereden kaldıysa hiç haberim yok. Bitmemesine ne kadar sevindim bilemezsin :flaugh:

Edit: Marco'nun açtığı Kehihhihi serisinin ilk satırında yazıyormuş. Demek ki orada görmüşüm.
 
çok güzel bi bölüm olmuş... tabi güzel olması demek cevaplanan sorular ve yığınla gelen bilinmezlikler.. bonney in bir şekilde serbest kaldığını ve kış adasında olduğunu gördük.nasıl kurtulduğu tam bi soru işareti.. tabi diğer karelerde dofun shic liği bırakması işlerini sekteye uğratırmının etkilerini gördük ki kısa zamanda yeni dünyayı derinden etkileyecek.. jinbe nin okuduğu haberden pek hoşnut olmadığını düşünüyorum bu arcın içinde jinbeyi luffye destek verirken görebiliriz bence. dumanılı kişi croco olabilir.. ama ben bu karelerin içinde 7. ve gizemli shichinin de en azından birkısmının çizildiğini düşünüyorum... gazeteci abusa dedikleri kişi büyük ihtimalle aokijinin bağlantısı olan bir kişi. aokiji denizci olmadan da yapabileceğim birşeyler var derken belkide yeni dünyada dönen olayları bu şekilde wg ye duyurmaya çalışıyor olabilir. aokijinin dof hakkındaki uyarısınıda hatırlarsak akainunun olay yerine gönderebileceği kişi amiraldir bence.. (fujitora) ..yoksa akainu hatalı hareket etmiş olur. bu trevor denen adam sanjinin rakibi bence.. adam baby 5 yapıştığı gibi nami veya robine yapışırsa sanji chin sama affetmez. bi arkadaş demiş pokemondaki mug gibi birşey .. gerçekten olabilir hiç kimse yakınında bulunmasından memnun değil ve gelip destedeki sinek olarak yerine oturuyor.. diamanteye( karonun ispanyolcasıymış) zekisin zekisin denildi cidden merak ediyorum..maçayıda haftaya görürsek iyi olur.. bence kupa vergoydu.. dofun 2 numaralı adamıydı o koltuğa en fazla o yakışır gibi. dof zaten destenin jokeri.. savaş kaçınılmaz luffy onu kurtacam dediyse yapar ve sonraki arcında wano olduğu kesinleşti gibi. dragonun dediği gibi olacak gibi...
yaşayan bir efsane:D buggy shichi olmuş bi sonraki savaşta artık yonko olur:D
 
@meeteor
Aklımda 20 bölümlük seri olacak diye bir şey kalmış. Nereden kaldıysa hiç haberim yok. Bitmemesine ne kadar sevindim bilemezsin :flaugh:

Edit: Marco'nun açtığı Kehihhihi serisinin ilk satırında yazıyormuş. Demek ki orada görmüşüm.
Senin adına sevindim. :D Benim ne Buggy ne de Kehihihihi ile aram var. :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık