Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide onu yedirirse zaten kendi ölümünü hazırlamış olur ki , Nasıl ceaser'ı rehine olarak kullanıyorlarsa takas olarak meyveyi kullanabilir dof. Ayrıyeten fujito denilen yeni amiral Greenbeethe gidiyor bir karşılaşma mevzusu olabilir.
Meyve olayı olmasa da takas girişimi zaten olacak. Bu arada Dof. kendisi çıkardı meyve mevzusunu belli ki bir amacı var.Meyve için arkadaşlarını satmasını bekliyorsa Dof., Luffy döve döve alırda yine arkadaşlarını satmaz. Dof., Ace konusunda Luffy'nin damarına basarsa eğer, kendi sonunu hazırlamış olur.

D. - Bende senin çok isteyeceğin birşey var Luffy.
L. - Et mi yoksa acaba nasıl lezzetli bir etti o :D
Mera Mera'yı yeni birisi yesin ve tayfaya katılsın Ace'i yaşatsın.:cool:
Arkası dönük puro içen adam %90 Croco.
Yeni amiralın gücünü merak ediyorum.
Bonney bencede asil kızı gibi birşey.
Geçen hafta demiştim Law'ı atarlar Lord'luktan diye çıktı :D

Şimdi dikkatimi çekti Dof salonunda 4 koltuk var Kupa, Sinek, Maça ve Karo; Kupanın sembolü kalp ve bu Law o yüzden boş. Eğer Law orada bir koltuk sahibiyse ki muhtemelen en genç üye diğerleri de Law kadar güçlüyse çok fena bir arc bekliyor bizi.

belkide okuduğum en zevkli op mangasıydı. çok şey gösterdiler :D.
açıklanmayan schibukai bonney dir diye düşünüyorum.

bir de mera mera no mi de nerden çıktı anlayamadım luffy neden istesinki o meyveyi. fantazi kurup anca şunu söyleyebilirim. meyve kullanıcıları ölünce ruhları meyveyle beraber dünyanın bir yerinde yeniden büyür. meyveyi ele geçirince ölü meyve kullanıcısını yeniden diriltebilirsin gibi überfantazi kurarsam o zaman delisi olur meyvenin. Öyle birşey olsada luffy nin bilme ihtimali % 0 :D

Şimdi dikkatimi çekti Dof salonunda 4 koltuk var Kupa, Sinek, Maça ve Karo; Kupanın sembolü kalp ve bu Law o yüzden boş. Eğer Law orada bir koltuk sahibiyse ki muhtemelen en genç üye diğerleri de Law kadar güçlüyse çok fena bir arc bekliyor bizi.
Law daha önce hiç Dressrosa'ya gitmemiş yalnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık