Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu trevora herkes çok yaklaşma felan diyor bu Pokemonda ki Muk gibi olmasın.Pis kokulu çamur.Bölümü okuyunca aklıma gelen ilk şey Dof'un meyveye bu kadar önem verip Luffy'nin ilgilenmiyorum demesi.Olur mu olur.:utan:Bonney kaçmış iyi olmuş.:D
Meyvesi Logia türü, ama ne olduğunu tam çıkaramadım.

bölüm süperdi öncelikle
1. buggy luffyle takılmamın etinden sütünden faydalanmış.
2. luffy 2. meyveyi yermi yerse ne işine yarar çözemedim sonuçta acein meyvesini alınca gomu gomuyu at çöpe gerek yok kullanmaya bence.
3. luffyle ittifak olduğu için lawda planın dışına çıkıp gözü kara kararlar almak zorunda kalıcak gibi geliyor bana.
4. jimbieyi görmek iyi oldu olaylar başlamadan yada başlayınca tayfaya eşlik etmesini bekliyorum.
5. doflamingo ve lawın yerine kim gelicek ? bide amiraller kim ? :D
6. bide bonny sanırım meyvesini kullanıp kaçtı yoksa akainun affı yoktur.

@Tony Montana o adam Kaido dostum uzun uzun cümlelere gerek yok yani.Tek diyceğim dikkatli bakarsan benzemediklerini bile görürsün.

Bi bölümde bu kadar çok şey olunca acaba bi sıkıntı mı var Oda böyle şeyler yapmaz diye düşündüm :D ayrıca bi arkadaş resimlerden birindeki adamı Apoo'ya benzetmiş bende baya benzettim helal olsun ona dikkat edene ben hiç görmemiştim bile o adamları :D

Çok iyi bir bölümdü. Herkes Buggy'nin Schibukai olcağını düşünmüştür ama şimdi Oda onayı gelince çok iyi olmuş. "Efsane"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık