2 haftadır oda baya dolu ve detaylı bölüm veriyor. Benim en çok ilgimi çeken Ace nin şeytan meyvesi oldu. Daha dof küçük sandığı gösterdiğinde ve bu hasır şapkanın kesinlikle almaya çalışacak dediğinde sandıktakinin şeytan meyvesi ve Ace in olduğunu tahmin ettim

Bence tayfadan kesin birinin yemesi gerek. Çünkü şu seride en kıl olduğum şey tüm tayfanın new world e kadar gelmesine rağmen bi şeytan meyvesi ele geçirememesini geçtim görmediler bile.Artı tayfaya bir logia lazım. Şeytan meyvesi tayfada kime gider diye düşününce. İlk aşçılığından ve alevli ayak tekniğinden Sanji aklıma geliyor. Ama tayfada şeytan meyvesi olan kişiler suya düşünce kurtarması için illah birileri lazım. Tayfadada sanji gibi iyi ve süper hızlı yüzen kimse yok. Sanjiyi eleyince en iyi aday Nami. Hem ateşli karakterine uyuyor

hemde doğa olayları bildiğinden en çok Naminin işine yarar. Zaten bildiğiniz gibi Naminin hava biliminin temeli sıcak ve soğuk havadan oluşuyor. Ateş logiasınında etkisini katınca naminin nasıl güçleneceğini hayal bile edemiyorum