http://www.mangareader.net/one-piece/698/19 "bloodline element" diyormuş. Kan dememiş soy demiş. Yanlış hatırlıyormuşum. O kadar da düşünmüştüm kan olayını. Neyse yine de biyolojik birşeymiş ve buna benzer birşey olabilir diye düşünüyorum.
senin söyledigin sey,momonosukenin meyvesi için geçerli.yani yapay meyveler için...vegapunkun yaptıgı ilk meyve o.insan yapımı gösterilende ilk meyve.muhtemelen ceasarın devam ettirdigi,tüm yapay meyvelerde ondan ileri geliyor.kullanıcının genetik koduna göre,kanı belli sekilde etkileyerek,belli bir zoan formuna geciyor

zaten insan genetigi, bazı hayvanlara yakındır.vegapunk seytan meyvesinin, bir mutasyon olusturdugu sonucuna vardıysa,ki seytan meyvesinin arkasındaki sırrı çözmüş.muhtemelen en kolay degişimin, zoanlarda olcagını anlamıstır.çünkü birine yıldırım attırmak zordur, ama onu doku transferiyle bile belli ölcüde zoana cevirebilirsin.
sonra teachin cerberus teorisi vardı bir zamanlar.o 3 kafanın bir anlamı var.yani 3 sayısını sever e.oda, bir cok seyi 3 tane yapmıstır.ama teach iki meyve aldıgından beri, 3. bir meyveninde basından beri peşinde diye, bende kendimi düsünmekten alıkoyamıyorum.ama ne alıcak, muhtemel zoan olucak, ama ne ? gidipte marconun meyvesini almasa bari,bıldırcın gibi birseye döner

ama ben onun yerinde olsam... ejderha zoanının peşine düserdim
Bir şey yazmak istiyorum. Facebookta bir sayfada gördüm, çok iyi yorumları olan dikkatli bir admin yazmıştı.
Fujitora-->mor kaplan demek. Mavi sülün(aokiji), sarı maymun(kizaru), kırmızı köpek(akainu) gördük. Yeteneklerini temsil eden renklere göre hepsi. Yani yeni kişi amiral. Büyük ihtimalle yeteneği mor renkli.

Fikrin ait olduğu kişiye özürlerimi yolluyorum belki hoşuna gitmezdi ama cevap alamayacağım için ona soramadım. Çok dikkatli ayrıca-- tebrik ediyorum.
ben ilk spoilerı gördügümde fujinin mor oldugunu degil,direk fuji dagını düsündüm.(hep önce aklıma tarih ve cografya gelir

)sonra tora zaten kaplan demek,herhalde forumda bilmeyen yoktur

daha sonra aklıma bleachteki yumuchika geldi.ve cidden fuji kujakudur onun shikaiside. yani morsalkım kaplan daha uygun,mor kaplan yerine bunu belirteyim öncelikle.
ayrıca amirallerin yeteneklerine bakınca japonyadaki belli bir efsaneden alınmalar.hepsi mamataro efsanesindeki maymun,köpek ve sülün.üstelik renkleri aynı zamanda imza saldırıları.en azından ikisinin.(pheasant beak ve inugami guren)
yani aynı şeyi yapcagını sanıyorum.belli ölçüde değişiklik vardır ama bu temayı bozmaz.kaplan temasıyla tasarlandıgı düsünülebilir, yinede fujideki anlam, yani mor salkımda bitki ve agac temasını,dünyaca bilinen fuji cherryde agac temasını cagrıstırıyor...yani eger fuji gücüne simge yapıyorsa, bu adamda, mokuton ninjutsu bekler oldum ciddi ciddi