Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Thosy

Fena yazmamışsın ilgi çekici noktalar var.One piecede efsaneler göründüğü gibi çıkmayabiliyor.Örnek Fisher Tiger.
Yani 2.şeytan meyvesini bazı özel kişiler yiyebilir.
Şu kan olayını law nerde söylüyordu kaynak koyabilirsen iyi olur nereyi kastettiğini merak ettim.

One Piece Bölüm 700 resmen yardırdı abi ne güzel ve bilgi dolu bir bölümdü.

Abusa denilen sivri dilli muhabir bence AOKİJİ denizci olmandan da yapılabilecek çok şey var dedi her konuda da bilgi sahibi olduğuna göre oyum ondan yana hem sivri dilli yeni bir şeyde ?

Bonney'in dışarıda gezmiş olduğunu gördük ağzı yine dolu boş olmuyor hiç.

Tüm yeraltı Dof'a oynadığı için herkes endişe içerisinde ama gidip Dof'ada niye böyle yaptın diyebilecek atara sahip olduklarını zannetmiyorum Luffy zaten Croco misali gelip senin ağzını yüzünü dağıtacağım dedi ve postasını koydu dof sakin bir şekilde karşıladı yani halen işleri bitmiş değil Dof halen Law'ı görürse parçalayacak halde.

FRANKY ALLAH AŞKINA ŞU SAÇLARINI DEĞİŞTİR LAN LİSELİ BEBELER GİBİ :of:

Green bit yeri ise boşa değilmiş hala planı üzerinde gidiyor Law Dof'u Green Bit'e çekerek Dresrosaya girecek direk ama işlerin bu kadar basit gideceğini zannetmem.

Dört koz ortaya çıktı Maça - Sinek - Kupa - Karo 4 sağlam kişi bence onlar. Zaten Trevor onlardan birisi ve garip bir yeteneği var oradan buraya akarak gidiyor adam akıyor panpa.

Wano'ya yol gözüktü Kinemon'un kankeyi Dof'un adamları arasında kalmış ayarı vermeye gidecekler dof'a oda tayfa ile "Zou" denilen adada ise Law'ın tayfa bekliyormuş o nasıl bir ada ve neler oluyor acaba Caribou o adada mı ? Caribou'nun bulunduğu adada Fabrika vardı Wapol'un memleket olabilir gibime geliyor açıkçası orası öyle bir hava sezdim.

Buggy'nin zaten shici olduğunu gelen şans yarasasından görmüştük. Yaşayan efsane yıldız palyaço buggy olmuş. Shiciler 7 düzeni devam 7. kişi tam bir imba herif çıkacak gerisi halen yerinde. Yeni Karargahı seri içerisinde gördük Akainu'yu gördük. Aokiji Smoker'a Amiral gönderttin demişti ve yeni amiral sağlam bir şekilde yardırmaya geliyor bence. Mera mera olayını diğer konuya yazdım zaten.

Bu adam 2 tane şey açıklıyorsa bize soru işarete 10 tane şey bırakıyor. Savaş lordları açıklandı buggy'nin lakabı güzelmiş ancak bir ismi bilmiyoruz halen. Karizma denizci büyük ihtimal akainu çıkar o çiçek desenli yakasından dolayı, bahsettiği isim amiral mi yardımcı amiral mi başka rütbeli biri mi cp9 mu bilmiyoruz herşey olabilir. Aokiji'nin bundan sonraki rolünü bilmiyoruz. Punk hazarda gittiğini göre oda olayların bir şekilde içinde. Bonneyi gördük pizza çekti canım. Savaş lordlarından biri olabilir mi büyük ihtimal bana kalırsa kaçmadı bir anlaşması var denizcilerle veya Akainu ile ilgili. Sırtı dönük sigaralı arkadaş oturuşundan da anlaşılacağı üzere Croco reis :D detayları öğrenmek istiyor. Gazeteci Abusa ismi geçti bir önemi vardır ismi geçtiğine göre bilmiyoruz ne ayak. Baby 5 ve diğer dof tayfasının bizimkilerden aşağıya kalır yönü yok eğlenceliler onlarda. Benim tek beklediğim baby 5 ve sanjinin diyalog kurması :D he hazır aşk adasına gelmişken sanjiyi boş geçirme Oda Lvl up alsın sanji :D
Gelecek bölümden beklentilerim: ilk sayfa Kaidounun gazeteyi okuyup tepki vermesi kaidonun yüzünün yarısını görürüz. 2 3 4 sayflar jokerden yine silah alanların punk hazarddaki olaylar ile ilgili yorumları, Drake, Bage ve Urougen birleşmelere olan tepkileri. Shanksin gazete haberini okuyup bir parti vermesi. 5 6. sayfalar ada hakkında bilgiler Usoppun adayı çıkma korkusu vb. 8-9-10 Kinemonun arkadaşının gösterilmesi veya geçmişi ile ilgili bir kaç bilgi. 11 fujitora gözükür. 12-13 Lawın tayfası gözükür ittifak hakkındakı yorumları ödülleri vs. 14-15-16 Cesarın bırakılması dofun cesarı alması ve dofun kaidou ile görüşmesi. Buna ne kadar benzeyecek acaba :D

Bu adam 2 tane şey açıklıyorsa bize soru işarete 10 tane şey bırakıyor. Savaş lordları açıklandı buggy'nin lakabı güzelmiş ancak bir ismi bilmiyoruz halen. Karizma denizci büyük ihtimal akainu çıkar o çiçek desenli yakasından dolayı, bahsettiği isim amiral mi yardımcı amiral mi başka rütbeli biri mi cp9 mu bilmiyoruz herşey olabilir. Aokiji'nin bundan sonraki rolünü bilmiyoruz. Punk hazarda gittiğini göre oda olayların bir şekilde içinde. Bonneyi gördük pizza çekti canım. Savaş lordlarından biri olabilir mi büyük ihtimal bana kalırsa kaçmadı bir anlaşması var denizcilerle veya Akainu ile ilgili. Sırtı dönük sigaralı arkadaş oturuşundan da anlaşılacağı üzere Croco reis :D detayları öğrenmek istiyor. Gazeteci Abusa ismi geçti bir önemi vardır ismi geçtiğine göre bilmiyoruz ne ayak. Baby 5 ve diğer dof tayfasının bizimkilerden aşağıya kalır yönü yok eğlenceliler onlarda. Benim tek beklediğim baby 5 ve sanjinin diyalog kurması :D he hazır aşk adasına gelmişken sanjiyi boş geçirme Oda Lvl up alsın sanji :D
Gelecek bölümden beklentilerim: ilk sayfa Kaidounun gazeteyi okuyup tepki vermesi kaidonun yüzünün yarısını görürüz. 2 3 4 sayflar jokerden yine silah alanların punk hazarddaki olaylar ile ilgili yorumları, Drake, Bage ve Urougen birleşmelere olan tepkileri. Shanksin gazete haberini okuyup bir parti vermesi. 5 6. sayfalar ada hakkında bilgiler Usoppun adayı çıkma korkusu vb. 8-9-10 Kinemonun arkadaşının gösterilmesi veya geçmişi ile ilgili bir kaç bilgi. 11 fujitora gözükür. 12-13 Lawın tayfası gözükür ittifak hakkındakı yorumları ödülleri vs. 14-15-16 Cesarın bırakılması dofun cesarı alması ve dofun kaidou ile görüşmesi. Buna ne kadar benzeyecek acaba :D
Oda bu yazdıklarını bir ayda işler ve bir bölüm ne :D

http://www.mangareader.net/one-piece/698/19 "bloodline element" diyormuş. Kan dememiş soy demiş. Yanlış hatırlıyormuşum. O kadar da düşünmüştüm kan olayını. Neyse yine de biyolojik birşeymiş ve buna benzer birşey olabilir diye düşünüyorum.
senin söyledigin sey,momonosukenin meyvesi için geçerli.yani yapay meyveler için...vegapunkun yaptıgı ilk meyve o.insan yapımı gösterilende ilk meyve.muhtemelen ceasarın devam ettirdigi,tüm yapay meyvelerde ondan ileri geliyor.kullanıcının genetik koduna göre,kanı belli sekilde etkileyerek,belli bir zoan formuna geciyor ;) zaten insan genetigi, bazı hayvanlara yakındır.vegapunk seytan meyvesinin, bir mutasyon olusturdugu sonucuna vardıysa,ki seytan meyvesinin arkasındaki sırrı çözmüş.muhtemelen en kolay degişimin, zoanlarda olcagını anlamıstır.çünkü birine yıldırım attırmak zordur, ama onu doku transferiyle bile belli ölcüde zoana cevirebilirsin.

sonra teachin cerberus teorisi vardı bir zamanlar.o 3 kafanın bir anlamı var.yani 3 sayısını sever e.oda, bir cok seyi 3 tane yapmıstır.ama teach iki meyve aldıgından beri, 3. bir meyveninde basından beri peşinde diye, bende kendimi düsünmekten alıkoyamıyorum.ama ne alıcak, muhtemel zoan olucak, ama ne ? gidipte marconun meyvesini almasa bari,bıldırcın gibi birseye döner :D ama ben onun yerinde olsam... ejderha zoanının peşine düserdim :p

Bir şey yazmak istiyorum. Facebookta bir sayfada gördüm, çok iyi yorumları olan dikkatli bir admin yazmıştı.
Fujitora-->mor kaplan demek. Mavi sülün(aokiji), sarı maymun(kizaru), kırmızı köpek(akainu) gördük. Yeteneklerini temsil eden renklere göre hepsi. Yani yeni kişi amiral. Büyük ihtimalle yeteneği mor renkli. :)
Fikrin ait olduğu kişiye özürlerimi yolluyorum belki hoşuna gitmezdi ama cevap alamayacağım için ona soramadım. Çok dikkatli ayrıca-- tebrik ediyorum. :)
ben ilk spoilerı gördügümde fujinin mor oldugunu degil,direk fuji dagını düsündüm.(hep önce aklıma tarih ve cografya gelir :D)sonra tora zaten kaplan demek,herhalde forumda bilmeyen yoktur :) daha sonra aklıma bleachteki yumuchika geldi.ve cidden fuji kujakudur onun shikaiside. yani morsalkım kaplan daha uygun,mor kaplan yerine bunu belirteyim öncelikle.

ayrıca amirallerin yeteneklerine bakınca japonyadaki belli bir efsaneden alınmalar.hepsi mamataro efsanesindeki maymun,köpek ve sülün.üstelik renkleri aynı zamanda imza saldırıları.en azından ikisinin.(pheasant beak ve inugami guren)

yani aynı şeyi yapcagını sanıyorum.belli ölçüde değişiklik vardır ama bu temayı bozmaz.kaplan temasıyla tasarlandıgı düsünülebilir, yinede fujideki anlam, yani mor salkımda bitki ve agac temasını,dünyaca bilinen fuji cherryde agac temasını cagrıstırıyor...yani eger fuji gücüne simge yapıyorsa, bu adamda, mokuton ninjutsu bekler oldum ciddi ciddi :D

Şu Abusa dedikleri gazeteci Luffy Marineford'a tekrar dönüp 3d2y mesajını verdiğinde orda bulunan genç acar muhabir kız olabilir mi?

Millet Law'ın Smoker'i yem olarak kullanmak için yanlış yer bilgisi verdiğini söylüyordu. Green Bit'e gideceğim deyip, Smoker'in Dof'u yanlış yönlerdirmesini istediğini söylemişti forum geneli. Ama böyle bir şey olmadığı ortaya çıktığında da kimseden bu konuda ses çıkmadı. Yani Law, Smoker'e yanlış bilgi vermediği ortaya çıktı.

Millet Law'ın Smoker'i yem olarak kullanmak için yanlış yer bilgisi verdiğini söylüyordu. Green Bit'e gideceğim deyip, Smoker'in Dof'u yanlış yönlerdirmesini istediğini söylemişti forum geneli. Ama böyle bir şey olmadığı ortaya çıktığında da kimseden bu konuda ses çıkmadı. Yani Law, Smoker'e yanlış bilgi vermediği ortaya çıktı.
Ben belirttim. :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık