Yar sen Sivas'ı seyret ben de seni...
Verdim gitti.
Verdim gitti.
Önceden verenleri, ankete katılanları falan etiketlemiştik. Etiketlememi istemiyorsan söyle bir daha etiketlemem hocam : ))Verdim oldu mu
Evet günlük oyumuzu her gün 21:00-22:00 arasında Drake için kullanıyoruz.Drake e mi veriyoruz
Yok estafurullah reis, bu kadar üstüne düşmen biraz komiğime gitti sadece Sen etiketle biz vatani görevimizi yaparız merak etmeÖnceden verenleri, ankete katılanları falan etiketlemiştik. Etiketlememi istemiyorsan söyle bir daha etiketlemem hocam : ))
5 dakkalık iş benim için. Etiketlemeyince kimse vaktin vermiyor. Toplu etiketleyince işe yaramıyordu. Mecbur böyle yapıyoruz.Yok estafurullah reis, bu kadar üstüne düşmen biraz komiğime gitti sadece Sen etiketle biz vatani görevimizi yaparız merak etme
Sen, Smoker, DE4THNIGHT, Montana, Sakata Gİntoki vs genelde buradasınız kullanıyorsunuz ama elim değmişken seçme yapmadım pek yapıştırdım geçtim : ))Attım oyumu. Bu arada beni de etiketleme zahmetine gerek yok @justahuman reis, ben de bakıyorum her gün konuya.
Uluslararası arenada bayrakları asmak.Olay nedir?
Oda'nın SBS kısmında süpernovalar hangi milletten olduğu ile ilgili soruda Drake'in Türk olduğunu söyledi. Bizde vatani görevimiz olarak ülkemizi oylamada temsil eden Drake'e oy veriyoruz.Olay nedir?