Ace'e oy verecek kişileri nereden bulacağız? Bizim forumda seveninden çok sevmeyeni var yav.Bir gün de gel fandaş Ace birinci yapalım bugün de, bu beşinci sınıf japon moblarını nereden buluyorsun xD
Ace'e oy verecek kişileri nereden bulacağız? Bizim forumda seveninden çok sevmeyeni var yav.Bir gün de gel fandaş Ace birinci yapalım bugün de, bu beşinci sınıf japon moblarını nereden buluyorsun xD
Bugün de birinci olamazsak artık önizleme resmi küçük boyutlu olan karakterleri denemeyiz.Etiketler için teşekkürler, hayırlısıyla attım oyumu. Bugün de 1. olamazsak net hile vardır bu işte
O da doğru, iyi karakterden anlamıyorlarAce'e oy verecek kişileri nereden bulacağız? Bizim forumda seveninden çok sevmeyeni var yav.
Sen yakıştırdaysan öyledir reis.Bir gün de gel fandaş Ace birinci yapalım bugün de, bu beşinci sınıf japon moblarını nereden buluyorsun xD
@01746 nasıl şekil biri olacaksın değil mi xD
Sen bana ace de ben tüm çevreme attırtırımBir gün de gel fandaş Ace birinci yapalım bugün de, bu beşinci sınıf japon moblarını nereden buluyorsun xD
@01746 nasıl şekil biri olacaksın değil mi xD
X-Drake ve deveyi koyduk. Bu gün Turk'u koyamazsak Montana'nın dediği gibi bazı karakterlerde problem olabilir. Risk almayız artık.Etiketler için teşekkürler, hayırlısıyla attım oyumu. Bugün de 1. olamazsak net hile vardır bu işte