Hahahaha annem adına teşekkür ediyorumBu annenin hatrına bir gün de Ace'i birinci yapalım. Böyle annelerin kıymeti bilinmeli. Anneye sahip çıkalım.
Hahahaha annem adına teşekkür ediyorumBu annenin hatrına bir gün de Ace'i birinci yapalım. Böyle annelerin kıymeti bilinmeli. Anneye sahip çıkalım.
Bu çocuk da deveye verdiyse olay tamamdır, o birincilik gelecek.Sonra Avrupa da deveye biniyorlar diye adımız çıkıyor...
Neyse verdik deveye. ??
önemli olan kekem. keke verirse ilk 20ye sokarız genel seçimlerdeBu çocuk da deveye verdiyse olay tamamdır, o birincilik gelecek.
Bilgisayara geçebilsem oradan da verirdim ama olmayacak gibi. :/Bu çocuk da deveye verdiyse olay tamamdır, o birincilik gelecek.
onu etiketlemedim bu sefer bilerekönemli olan kekem. keke verirse ilk 20ye sokarız genel seçimlerde
Sitede hot characters by region diye bir kısım var oradan bakıyorsun.Nerden bakıyoruz oyların sonuçlarına
Bugün için onu önermiştim ben ama günleri boşa geçirmemek adına son olarak @Smoker 'in önerisini yapalım. Sonra düzenli olarak her gün organize olup X-Drake'i ilk 50'ye koyalım bence. Son ankette girememiş, muhtemelen yine giremeyecek gibi gözüküyor. Zoro ve Law'dan sonra en çok oy alan süpernova bile yapabiliriz belki.Yarın da Bon clay e atalım bari. Reisin seriye emeği çok büyük.