O giriyor arada görüyorum. Afrikada da Kid çok giriyor.
O giriyor arada görüyorum. Afrikada da Kid çok giriyor.
Reis kaç oy attın?
Tek başına sıralamaya sokmayı başarmışsın reisi.Tebrikler.
28. olduk. Anket bitmeden 27. olma ihtimalimiz bile var. Ama hemen arkamızdakiler saldırı yaparlar büyük ihtimalle : (
MONKEY.D.LUFFY | 4681 |
---|---|
RORONOA ZORO | 4656 |
YAMATO | 3218 |
SANJI | 2884 |
BOA.HANCOCK | 1902 |
CARROT | 1822 |
28. olduk. Anket bitmeden 27. olma ihtimalimiz bile var. Ama hemen arkamızdakiler saldırı yaparlar büyük ihtimalle : (
Bellemere, Vivi, Kureha, Hiluluk, Dadan, Oden falan. Aslıdna düzenli günde en az 6 puan sallayabilsek aşağı yukarı yermizi koruruz muhtemelen.
Bu arada Yamato Sanji'ye fark atmaya başladı. Zoro ise Luffy'i yakaladı yakalayacak. Bugün yarın yakalar ve geçer. Hancock da Sanji'yi geçecek gibi gözüküyor maalesef. Hatta Carrot bile geçebilir : (
MONKEY.D.LUFFY 4681 RORONOA ZORO 4656 YAMATO 3218 SANJI 2884 BOA.HANCOCK 1902 CARROT 1822
Öğleni geçtik ve Modem müsait değil ama bende VPNlerle 4-5 tane atmaya çalışacağım.10 oy attım drake'e. Umarım en azından 3. Olur.
Aynen ben de 3 5 daha sallayacaktım ama modem müsait değil.Öğleni geçtik ve Modem müsait değil ama bende VPNlerle 4-5 tane atmaya çalışacağım.
VPN'ler de bağlanmadı zaten 3 oy veredim. Ki sayılmaz da büyük ihtimalle dün toplu oylama saatimizde kullanmıştım. Yani sadece1 oy vermiş olabilirim : ))Aynen ben de 3 5 daha sallayacaktım ama modem müsait değil.