Diğerlerine bir baktım da, haklı olabilirsin. :/Hayvanat bahçesine sokmayalım şimdi onları, ayıp olur.
Diğerlerine bir baktım da, haklı olabilirsin. :/Hayvanat bahçesine sokmayalım şimdi onları, ayıp olur.
Hocam sana zahmet başlığı değiştirdiğinde daha dikkat çekecek bir şey yaparsan iyi olur. Normal popüler anket konusu gibi gözüküyor. Çoğu kişi görmüştür ama yine de katılımın fazla olması adına iyi olur bence.@Montana Matsuge ağır bastı gibi, hareket planını belirleyince ilk mesaja yaz, ben de başlıktaki X Drake'i Matsuge olarak değiştireyim.
Ben değiştirebiliyormuşum, teşekkürler. Yine aynı saate koydum Matsuge'yi oylarız yarın akşam.@Montana Matsuge ağır bastı gibi, hareket planını belirleyince ilk mesaja yaz, ben de başlıktaki X Drake'i Matsuge olarak değiştireyim.
Eline sağlık. Aslında @justahuman 'ın dediği gibi başlık ismini biraz daha göze çarpan hale getirebilirsin. Mesela "Deve Matsuge'yi Birinci Yapıyoruz! (7. Popüler Karakter Anketi)" gibi bir şey olabilir.Ben değiştirebiliyormuşum, teşekkürler. Yine aynı saate koydum Matsuge'yi oylarız yarın akşam.
Tamamdır, öyle değiştirdim.Eline sağlık. Aslında @justahuman 'ın dediği gibi başlık ismini biraz daha göze çarpan hale getirebilirsin. Mesela "Deve Matsuge'yi Birinci Yapıyoruz! (7. Popüler Karakter Anketi)" gibi bir şey olabilir.