Hoaydaa benim kafan karıştı heralde oyumu atalı baya oldu
Son üç dakika daha belli olmadı çünküHoaydaa benim kafan karıştı heralde oyumu atalı baya oldu
Benim oy erken gitti önümüzdeki maçlara bakacağız artıkSon üç dakika daha belli olmadı çünkü
Bu ara bu saatlerde yoğun oluyor. 7 falan da bana uymuyor. Etiketle uğraşamam. Ama daha geç olması konusunda fikir birliği olursa öyle yaparız.Keşke bugün 7 de ya da 11 de yapsaydınız.
Bir an acaba gizli sekmede sorun olduğu için senin oylar mı sayılmıyor diye korktum. Denedim 10-15 kez IP değiştirip chrome gizli sekmeden verdim. X-Drake 3. oldu : )) Demek ki sayılıyormuş. Sadece bizim bölgeye de çullanmaya başladıkları için dereceye girememişiz.Girememişiz ilk üçe insanlar canlı yayına daldı galiba
Bugün geciktim. Tez teslimiyle uğraşıyorum.@Mewtwo @RORONOA @FearOfDhark @Gon Freecs @Mushelia
Oylama başladı arkadaşlar
ONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
Kolaylıklar diliyorum.Bugün geciktim. Tez teslimiyle uğraşıyorum.
Gizliden değil ben normalden veriyorum, bugun bidaha ip adresi değişiyormu diye baktım normalden interneti örtüp açtığımda değişmiyor ama uçak moduna alıp sonra kapatıyorum o zaman değişiyorBir an acaba gizli sekmede sorun olduğu için senin oylar mı sayılmıyor diye korktum. Denedim 10-15 kez IP değiştirip chrome gizli sekmeden verdim. X-Drake 3. oldu : )) Demek ki sayılıyormuş. Sadece bizim bölgeye de çullanmaya başladıkları için dereceye girememişiz.