Shanks'ın sağ yanağının yamuk olması dışında sorun yok.İyi çizmişsin.10-11 yıl önce bu sahneyi çizmiştim, bu dişçi vaziyeti iyice fena bir hal almıştı. Resim duruyormuş bilgisayarda hala.
Shanks'ın sağ yanağının yamuk olması dışında sorun yok.İyi çizmişsin.10-11 yıl önce bu sahneyi çizmiştim, bu dişçi vaziyeti iyice fena bir hal almıştı. Resim duruyormuş bilgisayarda hala.
Adam her türlü tek atıyor.Kişinin kendisine tek atamasa bile tek dişi yerinden sökmüştür yine.Kaido vurmuş diyolar. Onu durdurmaktan geldi diye : ))
Hiç fark etmemiştimShanks neden dişçiden yeni çıkmış gibi
Daha iyi bir fikir geldi aklıma.Kaido kibidango yapıp yanağından Kaido'nun ağzına atmış.Kaido'yu evcilleştirip marineforda öyle gelmiş.10-11 yıl önce bu sahneyi çizmiştim, bu dişçi vaziyeti iyice fena bir hal almıştı. Resim duruyormuş bilgisayarda hala.
Muhtemelen Kaido Shanks'in dişine tek atmıştır. Sonra Shanks H. Haki salıp "Defol" deyince. Kaido uçan balığa dönüp tüymüştürAdam her türlü tek atıyor.Kişinin kendisine tek atamasa bile tek dişi yerinden sökmüştür yine.
Kıyının efendisi varsa ona verin az şanı yürüsün.Yarın oyları kime veriyoruz ?
Ace ile Yamato'nun çocuğunu korsan yapmak için dişini feda etmiş olabilir mi?Shanks neden dişçiden yeni çıkmış gibi
Bu sefer kumarı küçük oynamışAce ile Yamato'nun çocuğunu korsan yapmak için dişini feda etmiş olabilir mi?
Her zaman da kol verilmez kiBu sefer kumarı küçük oynamış
lan yapmışız?????
Resmini de koyalım.