Takip etmeyi bırakmıştım anket leş olduğu için ama güzel tablo. Serinin en güzeli. Keşke genelde 1.Zoro, 2.Reiju çıksa.Kesin @Roronoa Zoro nun işi.
Takip etmeyi bırakmıştım anket leş olduğu için ama güzel tablo. Serinin en güzeli. Keşke genelde 1.Zoro, 2.Reiju çıksa.Kesin @Roronoa Zoro nun işi.
Ayarlaması zor olur.Takip etmeyi bırakmıştım anket leş olduğu için ama güzel tablo. Serinin en güzeli. Keşke genelde 1.Zoro, 2.Reiju çıksa.
22:00-:23:00 de çok kolay değil ama muhtemelen daha az oy atılıyor. Bizde daha az oyla 2. falan olduk 22'de. Ama çok da fark etmeyecektir siz bilirsiniz artık. Saat kaç olacaksa konu başlığına yazalım bence. Bazı arkadaşlar konu uplanınca direk oy kullanıyor çünkü.Bu saat dilimi ankette epey baskın geldi ama sen diğer gruplar genelde bu dilimde yükleniyor diyorsan 1 saat daha ileri atılabilir bence.
Dursun bence forumun en aktif olduğu saat dilimi bu gibi geliyor bana.@Montana
22:00-:23:00 de çok kolay değil ama muhtemelen daha az oy atılıyor. Bizde daha az oyla 2. falan olduk 22'de. Ama çok da fark etmeyecektir siz bilirsiniz artık. Saat kaç olacaksa konu başlığına yazalım bence. Bazı arkadaşlar konu uplanınca direk oy kullanıyor çünkü.
Zoro dadandı bize gitmiyor. Onu geçen birileri oldu mu da ayrıca ciddi kampanya var demektir. Bellemere 22'de de girmiş mesela.Dursun bence forumun en aktif olduğu saat dilimi bu gibi geliyor bana.
Zoro tekrar yükselişte bu ara. 1.liği ele geçirebilir ki ilk 15 gün dahil edilince öndedir zaten.Takip etmeyi bırakmıştım anket leş olduğu için ama güzel tablo. Serinin en güzeli. Keşke genelde 1.Zoro, 2.Reiju çıksa.
Zoro da birinci olsa, bu anket olmadı. Tatmin etmez yani.Zoro tekrar yükselişte bu ara. 1.liği ele geçirebilir ki ilk 15 gün dahil edilince öndedir zaten.
Ne oluyo ne bitiyo belli değil.Zoro da birinci olsa, bu anket olmadı. Tatmin etmez yani.
Çok saçma bir sistem yaptılarNe oluyo ne bitiyo belli değil.
Kısa süreli ve tek oyla bitse herkes en sevdiğine atardı. Kartpostallarda tek oy sayılsa iyi olurdu.