İstediğini de herkes biliyor ki ? Uydurmuyorum bak etiketlerim herkesi kum kum ne zaman nick aldın ondan sonra terör estirdin xdO çok uzun bir serüven de neyse. Uydurduğun şeyleri açıkladım diyelim...
Yoksa NALAKA mı deseydim?![]()
İstediğini de herkes biliyor ki ? Uydurmuyorum bak etiketlerim herkesi kum kum ne zaman nick aldın ondan sonra terör estirdin xdO çok uzun bir serüven de neyse. Uydurduğun şeyleri açıkladım diyelim...
Carrot "Cicik lobisi sağolsun deseymiş" keşke. Olobi olmasa ilk 10daydık be.
Terör mü estiriyorum ben şimdi? :Sİstediğini de herkes biliyor ki ? Uydurmuyorum bak etiketlerim herkesi kum kum ne zaman nick aldın ondan sonra terör estirdin xd
Şikeli anketi referans alma şimdi. Tarafsız bir ankette sonuçlar daha farklı olabilirdi.Anket de yanıldığın gibi bunda da yanılacaksın, bu o kadar net ki...![]()
![]()
Bir Dorobo Neko vardı buralarda onlardan da önce.O çok uzun bir serüven de neyse. Uydurduğun şeyleri açıkladım diyelim...
Forumun anketi var ona da git bak daha ne diyeyim.Şikeli anketi referans alma şimdi. Tarafsız bir ankette sonuçlar daha farklı olabilirdi.
Bir Dorobo Neko vardı buralarda onlardan da önce.![]()
Çıkış değil hocam bence o bot basmışlar.
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama oylamanın gelişimi böyleymiş, Nami'nin çıkışı müthiş.
Zaten Luffy geride kaldı ve o süreçten sonra bozuldu her şey. Lobiyi geç, bot kullanılmış bence. Yoksa o kadar büyük bir sıçrayış olmaz o karakterlerde, insan o kadar oy atamaz. Bot kurmaları lazım.Yamato'nun ilk 20'ye girmesi bile hakaret seriye resmen. Zoro ilk 3 gün gösterdiki kesin birinci olucak sonra lobicilik başlattılar. Yoksa Zoro alır Luffy'yi.
Zoro'nun dafa fazla seveni var ama Zoro'nun daha fazla da sevmeyeni var. O yüzden Zoro kazanmasın diye lobicilik yapıp Luffy'ye veriyolar. Özellikle Sanji severleri kendileri 4. sırada düşürmüş, Zoro kazanmasın diye.
Rosinante 12-13-14 arasında oynamış durmuş en başından itibaren. İlk 15i tapuladık mı ne.
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama oylamanın gelişimi böyleymiş, Nami'nin çıkışı müthiş.