Bu sıralama her an mı yenileniyor yoksa günden güne mi?
Taş attık da kolumuz mu yoruldu?
Sadece oy vermek için mi bilgisayarı açıyorsun? xdEn asgarisi bile 4 adımdan oluşuyor. Benim kolum yoruluyor maalesef.
- Bilgisayarı aç.
- Tarayıcıyı aç.
- Oylama yapılan siteye giriş yap.
- Oy vereceğin karakteri seç.
Luffy Asya'da birinci olursa birinci olur dünya çapında. Çünkü Asya'da nüfus çok fazla. Dünyanın yarısından çoğu orada.Luffy sanırım ilk defa bir bölgede öne geçti. Adım adım geliyor haberiniz yok xd.
Sanji de yanlış görmediysem birkaç yerde Law'ın yerine geçmiş.
Daily diyor yani günlük.Bu sıralama her an mı yenileniyor yoksa günden güne mi?
Sadece oy vermek amacıyla açmasam bile ekstra bir iş sonuçta. Neyse destekliyorum sizi.Sadece oy vermek için mi bilgisayarı açıyorsun? xd
Şu yorumları yazmak 10 kere oy vermeye bedel.
Bunun olması için Asya'da yüzdesel olarak fark atması lazım. Birinci olunca tüm Asya oyları ona verilmeyecek sonuçta.Luffy Asya'da birinci olursa birinci olur dünya çapında. Çünkü Asya'da nüfus çok fazla. Dünyanın yarısından çoğu orada.
anime öncelikli gibiİlk üç neyse de, listenin kalanı bari mangadaki gelişmelere göre şekillense. Oden, Kin'emon, Roger gibi karakterleri üst sıralarda görmek isterdim.
Yüzdesel fark atmış olması da mümkün değil dün Zoro birdi.Bunun olması için Asya'da yüzdesel olarak fark atması lazım. Birinci olunca tüm Asya oyları ona verilmeyecek sonuçta.