Ben de sadece adı sürekli anılan karakterlere oy verdiğimi fark edince saga saga karakterlere bakmaya başladım. Rika'ya bile oy verdimUnutmayız. Verdik oyumuzu.
Ancak sayende şöyle bir düşündüm ve Gin'i unuttuğumu fark ettim. Bir oy da Gin'e.
Ben de sadece adı sürekli anılan karakterlere oy verdiğimi fark edince saga saga karakterlere bakmaya başladım. Rika'ya bile oy verdimUnutmayız. Verdik oyumuzu.
Ancak sayende şöyle bir düşündüm ve Gin'i unuttuğumu fark ettim. Bir oy da Gin'e.
RyunosukeZou'ya bizimkileri taşıyan Kanjuronun çizimi olan ejderha vardı , o var mıdır acaba...
Bi oy da ona yazalım varsa
Pufff o attığın Yamato, Zoro'yu liderlikten ederse ben görürüm o zaman seni.Bi Zoroya bi Yamatoya yine. Mutluyuz
Ryunosuke
Şubatta bitmiyor mu ?Son 3 gün kala Zoro'nun bu seviyesini yıkmak için lobicilik yapılabilir. Sanji ve gereksizler ordusu, Yamato, Oden, Ace, Momo'nun oylar Luffy'ye kayacaktır. Poşet tayfası Law da bu lobicilik faliyetlerine katılacaktır.
Ey Zoro'cular safları sakın yumaşatmayın. Son birde Yamato'ya oy atmayın.
@Gümüş Şubat demişti ama kaçında bitiyor bilmem.Şubatta bitmiyor mu ?
Bir oy da Ryunosuke'ye gitti.Zou'ya bizimkileri taşıyan Kanjuronun çizimi olan ejderha vardı , o var mıdır acaba...
Bi oy da ona yazalım varsa
Yenilgiler de sevdaya dahil, hiç önemli değilPufff o attığın Yamato, Zoro'yu liderlikten ederse ben görürüm o zaman seni.
Sonra niye zoro'yu sevmiyorsun..