Bu sitede yakınlar bayağı. En çok sevilen Hasır Şapka açıldı yine başa baş gidiyorlar.Buradaki anketlerde de Zoro önde başlıyor sonra Luffy geçiyor. Sıkıntı yok xd
Bu sitede yakınlar bayağı. En çok sevilen Hasır Şapka açıldı yine başa baş gidiyorlar.Buradaki anketlerde de Zoro önde başlıyor sonra Luffy geçiyor. Sıkıntı yok xd
Bak işte...Daha çok var sandıkları terk etmeyin Luffyciler.
Zoro her zaman Luffy'den daha fazla seviliyor. Japonya hariç. Çünkü Zoro tam bir kazma ve çok havalı. Luffy de çok kazma ama çocuksu olduğu için insanlar normal karşılıyor bu kadar aptal olmasını.Sıramalardan anladığım kadarıyla bütün dünya kılıç kokluyor.
Japonya hariç diyorsun ama iki gündür Zoro alıyor. .d Ben esas orada Luffy'nin daha ağırlıklı çıkmasını bekliyordum ama daha çok zaman var ayrı mesele.Zoro her zaman Luffy'den daha fazla seviliyor. Japonya hariç. Çünkü Zoro tam bir kazma ve çok havalı. Luffy de çok kazma ama çocuksu olduğu için insanlar normal karşılıyor bu kadar aptal olmasını.
Zoro'ysa yetişkin bir adam gibi davrandığı halde inanılmaz düşük zekalı bir adam. İnsanlar böyle bir şeyi algılamakta güçlük çekiyor bu yüzden Zoro'ya hayran kalıyorlar. Luffy'nin aptallığı çocuksu ve sıradan. Zoro'nun o ciddiyetle bu kadar aptal olması ciddi bir tez konusu bile olabilir. Dünya'nın bu yüzden Zoro'ya hayran olması çok normal. Zoro yetişkinlere aptal olma hakkını geri teslim ediyor.
Çöpgen etkisi...Sıramalardan anladığım kadarıyla bütün dünya kılıç kokluyor.
Normalde hep Jump'ın listelerinde Luffy birinci geliyor diye öyle diyorum. Yoksa Allah aşkına ağzına kılıç sokan ve bindiği hayvanın üzerinde bile kaybolan Zoro varken, Luffy gibi sıradan birini kim ne yapar?Japonya hariç diyorsun ama iki gündür Zoro alıyor. .d Ben esas orada Luffy'nin daha ağırlıklı çıkmasını bekliyordum ama daha çok zaman var ayrı mesele.
Seni Zoro fanı sanıyorlar en çok ona gülüyorum herhalde.Normalde hep Jump'ın listelerinde Luffy birinci geliyor diye öyle diyorum. Yoksa Allah aşkına ağzına kılıç sokan ve bindiği hayvanın üzerinde bile kaybolan Zoro varken, Luffy gibi sıradan birini kim ne yapar?
Zoro'nun insanlar tarafından sevilmesi dediklerinden çok her seride bulunan kasıntı karakter kontenjanında bulunmasından kaynaklanıyor.Benzer bir durumun örneğini verecek olursak JoJo'da Jotaro'nun popülerliği denilebilir.Zoro her zaman Luffy'den daha fazla seviliyor. Japonya hariç. Çünkü Zoro tam bir kazma ve çok havalı. Luffy de çok kazma ama çocuksu olduğu için insanlar normal karşılıyor bu kadar aptal olmasını.
Zoro'ysa yetişkin bir adam gibi davrandığı halde inanılmaz düşük zekalı bir adam. İnsanlar böyle bir şeyi algılamakta güçlük çekiyor bu yüzden Zoro'ya hayran kalıyorlar. Luffy'nin aptallığı çocuksu ve sıradan. Zoro'nun o ciddiyetle bu kadar aptal olması ciddi bir tez konusu bile olabilir. Dünya'nın bu yüzden Zoro'ya hayran olması çok normal. Zoro yetişkinlere aptal olma hakkını geri teslim ediyor.