Kıtalara göre sıralama sorunda dediğin gibi günlük.Onu biliyorum. Ben güncel anketler için sordum.
Kıtalara göre sıralama sorunda dediğin gibi günlük.Onu biliyorum. Ben güncel anketler için sordum.
Şöyle diye tahmin ediyorum. İlk günden o güne kadar oyların toplamı.Şu kıtalara göre ilk 3 sıralaması günlük mü? Yoksa o güne kadar ki oyların toplamı mı?
Oy sayıları yayınlanmıyor ama herhalde. :SŞöyle diye tahmin ediyorum. İlk günden o güne kadar oyların toplamı.
Evet, yayınlansaydı Mayısta açıklanmasının pek fazla bir önemi kalmazdı.Oy sayıları yayınlanmıyor ama herhalde. :S
Günlük.Şu kıtalara göre ilk 3 sıralaması günlük mü? Yoksa o güne kadar ki oyların toplamı mı?
Kartpostal oylarıda var ya. Ondan demiştim.Evet, yayınlansaydı Mayısta açıklanmasının pek fazla bir önemi kalmazdı.
Daily Hot Characters yazıyor zaten. Oylama ile ilgili olarak ise şunu söyleyeyim Zoro'nun birinci olmak için tek şansı bu anket. Daha sonraki anketler büyük ihtimal eski sistemle yapılır Luffy yine kazanır onları. Ben Zoro kazansın istiyorum ama sonuçları görmek lazım. Oylamaya bakınca ilk 4 karakteri biliyoruz, ilk 10 kim olur merak ediyorum.Onu biliyorum. Ben güncel anketler için sordum.
İlk 10 büyük ihtimalle eğer bir süpriz olmazsa karışık şekilde şöyle olur.Daily Hot Characters yazıyor zaten. Oylama ile ilgili olarak ise şunu söyleyeyim Zoro'nun birinci olmak için tek şansı bu anket. Daha sonraki anketler büyük ihtimal eski sistemle yapılır Luffy yine kazanır onları. Ben Zoro kazansın istiyorum ama sonuçları görmek lazım. Oylamaya bakınca ilk 4 karakteri biliyoruz, ilk 10 kim olur merak ediyorum.
Bu ankette de yine japonlar avantajlı ama. 1 kartpostal 10 oy'a eşitmiş. Tabi yine zoro'nun 1. Olma ihtimali var ama ben seri bozulsun istemem.Daily Hot Characters yazıyor zaten. Oylama ile ilgili olarak ise şunu söyleyeyim Zoro'nun birinci olmak için tek şansı bu anket. Daha sonraki anketler büyük ihtimal eski sistemle yapılır Luffy yine kazanır onları. Ben Zoro kazansın istiyorum ama sonuçları görmek lazım. Oylamaya bakınca ilk 4 karakteri biliyoruz, ilk 10 kim olur merak ediyorum.