Sonlara doğru geçer bence de ama başlangıçta Zoro'nun bu kadar önde gitmesini beklemezdim işte.Ben de Luffy'nin 1.olmasını beklerdim, hala da bekliyorum.
Sonlara doğru geçer bence de ama başlangıçta Zoro'nun bu kadar önde gitmesini beklemezdim işte.Ben de Luffy'nin 1.olmasını beklerdim, hala da bekliyorum.
Sen geri mi döndün? Gidip ders çalışsana kardeşim. Daha senin lise erasmusun var, yabancı hükümet burslarına başvurup yurtdışında üniversite okuman var
öyle miymiş benim niye haberim yokSen foruma geri mi döndün? Gidip ders çalışsana kardeşim. Daha senin lise erasmusun var, yabancı hükümet burslarına başvurup yurtdışında üniversite okuman var
Senin yerinde ben olsam öyle yapardımöyle miymiş benim niye haberim yok
döndüm ama eskisi gibi kullanmicam
Valla ben oyumu bir Oden'e attım bir de Yamato'ya daha da oy atmam herhaldeTürkiye diye ayrı bölüm olsaydı dediğin gibi Drake ve Oruç'a yüklenirdik. 3. kimi seçerdik bilemedim.
İki yer kapmış Zoro Luffy'den latin amerika ve karayipler de gitmiş northla beraber. asya hariç tüm dünyada Zoro birinci. Şaşırtıcı cidden Luffy'in ikinci gitmesi.Luffy Asya'yı almış. Zoro da Nort'u almış.
çok kolay şeylermiş gibi yazdın. yoksa yazdıkların mantıklıSenin yerinde ben olsam öyle yapardım
Şaşırtıcı değil aslında da birinci olursa şaşırtıcı olur. Luffy'e yakın sayıda seveni vardı her zaman zaten.İki yer kapmış Zoro Luffy'den latin amerika ve karayipler de gitmiş northla beraber. asya hariç tüm dünyada Zoro birinci. Şaşırtıcı cidden Luffy'in ikinci gitmesi.
Korsanfan birleşti. Oda'yı protesto etmek için Sanji'ye oy yağdırıyor.Bizimki dahil bütün OP topluluklarında o kadar üç kağıt yapan var da çıkacak sonuç o üç kağıt yapanları ne kadar tatmin edecek? Merak ediyorum. Gerçi yayıncı tarafından bakınca bu kar amaçlı bir pr etkinliği o yüzden yayıncıların çok da umurlarında değildir. İstatistiklere bağlı unsurları etkileyen istatistiğe bağlı verileri de bu oylamadan sağlamadıkları da aşikar fakat keşke protesto ve dalga geçme amaçlı organize bir şekilde hiç popüler olmayan bir karakteri birinci çıkarsaydık.
Ya da ne biliyim Orta Doğu'da sırf Türk olduğu için X-Drake'i birinci çıkarabilirdik
Ayrıca, Yamato > OP evrenindeki herkes