Ben umutlanmıyom Yamato ilk 10 imkansız bence. Oyların daha çok animeye yönelik gittiğini belirtmek için yazdım onu. Ki yamatonun daha gözükmesine aylar varBence pek umutlanma.Bu adamlar Karasakal'a 49. sırayı layık görmüş tipler.
Ben umutlanmıyom Yamato ilk 10 imkansız bence. Oyların daha çok animeye yönelik gittiğini belirtmek için yazdım onu. Ki yamatonun daha gözükmesine aylar varBence pek umutlanma.Bu adamlar Karasakal'a 49. sırayı layık görmüş tipler.
Çüşş, 38 bin nedir? Ne yaptı bu karakter?
Zoro da böyle 1. olacaktır. Oyları 4e katlayamaz tabii de
Oy verenlerin çoğu sadece anime izleyip Chopper'a veren tipler olduğu için bende pek umutnamıyorum.Bu arada Yamato'nu animenin bu gidişatında 1 yıl sonra anca gözükür.Ben umutlanmıyom Yamato ilk 10 imkansız bence. Oyların daha çok animeye yönelik gittiğini belirtmek için yazdım onu. Ki yamatonun daha gözükmesine aylar var
Adamlar işi biliyor deku denen vasıfsızın ana karakter olarak hic bir cekicikiliği yok.Çüşş, 38 bin nedir? Ne yaptı bu karakter?
Hancock'a sırf memesi yüzünden oy veriyorlar.Bence sıralamanın bir halta benzememesi gayet normal.Doncu Japonların kafası değişik çalışıyor. O yüzden ilk 5-10 dışındakiler genelde saçma sapan oluyor.
Çöppır gibi boş beleş karakterler kaliteli birçok karakteri geçiyor.Hancock'a sırf memesi yüzünden oy veriyorlar.Bence sıralamanın bir halta benzememesi gayet normal.
Chopper animenin maskotu olduğu için casual fanlar ve ilkokul bebeleri basıyor oyu.Viz'in anketinde Chopper'ı ortalıkta göremezsin çünkü seriyi takip eden hard fanlar oy kullananlar.Çöppır gibi boş beleş karakterler kaliteli birçok karakteri geçiyor.