Bu mantığa göre yarı asil oluyorum.Yuklenmemisler zaten o belli. Luffy ve Sanji fanları asil kişilerdir bu tarz girişimlerde bulunmazlar da diğerleri Zoro'ya basmış.
Bu mantığa göre yarı asil oluyorum.Yuklenmemisler zaten o belli. Luffy ve Sanji fanları asil kişilerdir bu tarz girişimlerde bulunmazlar da diğerleri Zoro'ya basmış.
Ben 4 oy kullandım. 2 zoro 1 yamato 1 nami. Öyle bir şey yokYuklenmemisler zaten o belli. Luffy ve Sanji fanları asil kişilerdir bu tarz girişimlerde bulunmazlar da diğerleri Zoro'ya basmış.
Luffy elden gidiyeahhh oh ohLuffy Sanji fanları ortak oldu diyorsan Luffy haterları Dof fanları WB fanlsri Ace fanları alayı Zoro'nun arkasında. Millet kendi fanı olduğu karakterden umudu kesti Zoro'ya yağdırıyorlar.
Biz boşa uğraşıyoruz. Zoruclar sweb tasarımcı, editör, mangaka kim varsa bağlamış. Biz ne yapsak boş. Baktılar Zoro ve Sanji arasındaki oy giderek azalıyor. Online oy muhabbetini çıkardılar2. oyumu kullanmak için siteye girdim. Sanji'yi seçtim ve oyumu kullandım. Fakat verdiğim oy Zoro olarak gözüküyor...
Ahahahaha Luffy'ciler Ace'ye oy mu verecekmiş hahahahahaLuffyci kardeşlerim, iyi niyetlilik edip bugün de Ace'e veriyim demeyin. Ortalık savaş alanı. Her oya ihtiyacımız var.