Öyle olacak gibi gözüküyor. Zoro'yu da severim. Ama Luffy'den popüler olmasını istemem. Olan Sanji'ye olur. Zaten yerin dibinde iyice geri plana atılır.Zoro bence bu sefer Luffy'i geçer.WCI'de gözükmemesine rağmen o kadar oy aldı.
Öyle olacak gibi gözüküyor. Zoro'yu da severim. Ama Luffy'den popüler olmasını istemem. Olan Sanji'ye olur. Zaten yerin dibinde iyice geri plana atılır.Zoro bence bu sefer Luffy'i geçer.WCI'de gözükmemesine rağmen o kadar oy aldı.
Sanji'nin zaten Oda sağolsun seveni yok.Oylama dünya çapında yapıldığı için daha da bile düşebilir.Öyle olacak gibi gözüküyor. Zoro'yu da severim. Ama Luffy'den popüler olmasını istemem. Olan Sanji'ye olur. Zaten yerin dibinde iyice geri plana atılır.
Reis ben tüm arkadaşlarımı organize ettm iyi oy topluyorum benim tarafta sorun yokSanji fanları benim gibi çalışsa Sanji 1. olmuştu şimdi. Zoro fanları organize. Fan dediğin böyle olur.
Oo taktiği söylüyorum iletirsin.Reis ben tüm arkadaşlarımı organize ettm iyi oy topluyorum benim tarafta sorun yok
Reis bende de birkaç taktik var ya söyleyeceklerini tahmin edebiliyorumOo taktiği söylüyorum iletirsin.
Gelip geçici şahıslara ihtiyacımız yokŞu anket Zoro'nun şovundan sonra yapılsaydı reyisin karşısında kimse duramazdı. Hey gidi.