Croc yine ''Barchan'' yapıp mesajı vermiş...
Çok karışık olmasa avatarlık bir şeyler çıkardı da herkes dipdibe çorba gibi olmuş...
Çok karışık olmasa avatarlık bir şeyler çıkardı da herkes dipdibe çorba gibi olmuş...
Sen sadece Yamato'yu kırpıp asmak istiyorsun.odaya asmalık
Keşke dijitalden çizse seriyi...
yok yav apoo, hiyori hariç hepsi sevdiğim karakterler ama odama bi yamato posteri de iyi gider iyi dedinSen sadece Yamato'yu kırpıp asmak istiyorsun.
Ben çıkarıp asıcam şimdi. Ama fotoğraf kağıdım yok normal çıkarıcaz mecbur. :/odaya asmalık
ben kırtasiyeye giderim baya hoşuma gitti zaten odama bi şeyler yapıştırma hobim var geçenlerde hep aynı şeyler diye sökmüştüm bi düzenleme vakti gelmişBen çıkarıp asıcam şimdi. Ama fotoğraf kağıdım yok normal çıkarıcaz mecbur. :/
Boşuna gitme tam sayfaya sığmıyo. Bende Hancock'un ön planda olacağı şekilde kırpıp çıkardım.ben kırtasiyeye giderim baya hoşuma gitti zaten odama bi şeyler yapıştırma hobim var geçenlerde hep aynı şeyler diye sökmüştüm bi düzenleme vakti gelmiş
ayarlarım ben?Boşuna gitme tam sayfaya sığmıyo. Bende Hancock'un ön planda olacağı şekilde kırpıp çıkardım.
Böyle hoşuma gitmedi. Poster kağıdı bulursam düzgün çıktı alıcam. Sende öle bişeler yap.ayarlarım ben?