Hainlik mainlik yok, bu ithamı reddediyorum. Adam marine ajanıydı. Ölene kadar da marine sadık kaldı.@01746 Hain olan iyiliğe hizmet etse bile haindir niye bu lafa takıldın yav?
Hainlik mainlik yok, bu ithamı reddediyorum. Adam marine ajanıydı. Ölene kadar da marine sadık kaldı.@01746 Hain olan iyiliğe hizmet etse bile haindir niye bu lafa takıldın yav?
Kendi öz kardeşine madik atıyor ama?Hainlik mainlik yok, bu ithamı reddediyorum. Adam marine ajanıydı. Ölene kadar da marine sadık kaldı.
Senin görüp görmemen benim için bir şey ifade etmiyor, ben yazdıklarımı bilirim.Ben zamanında olduğu söylenenlere değil şimdi gözümle gördüğüme bakarım.
Öz kardeş falan değil, sadece kan bağları var malesef. Babasının katilinin başka insanlara zarar vermesini önlemek için teşkilatına sızıyor. Buna madik atmak denmez.Kendi öz kardeşine madik atıyor ama?
Botla Crocoya oyları çok iyi atmışsın vpninle. Türkiye'den olduğu belli olmamış.Senin görüp görmemen benim için bir şey ifade etmiyor, ben yazdıklarımı bilirim.
Ya senin mizahına hayranım cidden. xD
Japonyada ilk 10'a soktum karakteri. Bir daha ki seçimde istek karakter alıcam belli bir ücrete ilk 10'a koyabilirim istediğiniz karakterleri!Botla Crocoya oyları çok iyi atmışsın vpninle. Türkiye'den olduğu belli olmamış.
İtiraflar itiraflar. O kadar uğrasa degmistir umarım ?Japonyada ilk 10'a soktum karakteri. Bir daha ki seçimde istek karakter alıcam belli bir ücrete ilk 10'a koyabilirim istediğiniz karakterleri!
Kendinden her şeyden vazgeçmiş bir çocuğa umut aşılamak, bu uğurda fedakarlık yaptığı sahneler çok fazla yeterli Doffy'den daha çok sevilmesine. İnsanoğlu duygusaldır. İnsanoğlu ailesini öldürenin değil bu tür bağları ayakta tutanın yanındadır. İyilik her zaman kazanır.Dof kötü adamdır. Kardeşi ise iyi adam. Ayrıca başka bir iyi adamın (Law) kahramanıdır. Dof ne kadar ilgi çekici bir karakter olsa da Rosinante ve Law'ın çok daha fazla sevilmesi kadar doğal bir şey olamaz.
Sadece Dof'un fanı olan kişilerin Rosi fanlarından fazla olması daha beklenilir olabilir ona katılırım. Çünkü Rosi'yi seven Law'a da oy atabilir vs. ama 6. popüler karakter anketinde de Rosi Dof'u geçmiş.