OP da waifu mu var reyiz@RocheFelix kardaşım sen ne yapıyorsun ya tamam artık sal şunu her yerde Waifuları birinci yapmışsın, teşkilat mısınız len siz
OP da waifu mu var reyiz@RocheFelix kardaşım sen ne yapıyorsun ya tamam artık sal şunu her yerde Waifuları birinci yapmışsın, teşkilat mısınız len siz
Sen de haklısınOP da waifu mu var reyiz
Bana da saat ile alakalı geldi. Ama gece 12 den 12'ye oluyor herhalde.Japonya saati ile 12den diyorum, Türkiye saati 19 oluyor sanırım gün yenileme. Bakmak lazım
Luffy de kuzey amerika'yı kaybetmiş. Dün 1. Robin 2. Luffy iken, şu an 1. Nami 2. Zoro olmuş.Listeler değişmiş. Bir bakmanızı tavsiye ederim. Zoro Asya'yı kaybetmiş. Luffy Orta Doğu ve Avrupa'da ilk 3'te.
Evet öyle gözüküyor. Okyanusya'da da Luffy ilk 3'te. Orta Doğu'da ben Zoro'nun 1. olmasını bekliyorum. Arapların çoğu tapar derecesinde Zoro'yu seviyor.Luffy de kuzey amerika'yı kaybetmiş. Dün 1. Robin 2. Luffy iken, şu an 1. Nami 2. Zoro olmuş.
Tek isteğim luffy'nin 1. Nami'nin de ilk 5'e girmesi.Evet öyle gözüküyor. Okyanusya'da da Luffy ilk 3'te. Orta Doğu'da ben Zoro'nun 1. olmasını bekliyorum. Arapların çoğu tapar derecesinde Zoro'yu seviyor.
Tek değişmeyen unsur Japonya. Nami halen 1. koruyor.
Luffy tartışmasız 1. olacakta Nami değişebilir :/Tek isteğim luffy'nin 1. Nami'nin de ilk 5'e girmesi.
En krallarından var.OP da waifu mu var reyiz