Adam kazandı beyler, artık geçti atı alan üsküdar'ıNerden görüyorsun durumlar nedir? İlk 10 falan belli mi? Bilgilendir bizi!!!
Fox haber gibi görmek istiyorum. Türkiye haritası gibi Dünya haritası istiyorum!!!
Adam kazandı beyler, artık geçti atı alan üsküdar'ıNerden görüyorsun durumlar nedir? İlk 10 falan belli mi? Bilgilendir bizi!!!
Fox haber gibi görmek istiyorum. Türkiye haritası gibi Dünya haritası istiyorum!!!
Şimdi dağdaki pirinçciyle benim oyum bir mi?Sallama yorumcu mod on
Arkadaşlar Asya'yı alan genel anketi almıştır. Demek ki Zoro 1. olursa genel ankette 1. olur.
Asya'nın nüfusu 1.5milyar üstü Hindistan'ı da ekledin mi bam.
Sallama yorumcu mode off
Hee tamam da onun bu ankette nasıl bir işi olabilir şaşırdım hiç aklımın ucundan geçmedi.Ace'in annesini nasıl unutursun
Kimse bizim Ace fanlığımızı sorgulayamazVe Ace fanları arasındaki ajan ifşa olur..
Bir değil Dağdaki Pirinççinin oyu senin oyunun on katı Nüfusları fazla olunca otomatikman kişi başına düşen oyda artıyor.Şimdi dağdaki pirinçciyle benim oyum bir mi?
Tüm One Piece karakterleri oylama açık. Gidip koramiral momogna'yı bile oylayabilirsin.Hee tamam da onun bu ankette nasıl bir işi olabilir şaşırdım hiç aklımın ucundan geçmedi.
Tek ümidim japon kartpostalları.Bir değil Dağdaki Pirinççinin oyu senin oyunun on katı Nüfusları fazla olunca otomatikman kişi başına düşen oyda artıyor.
Tüm One Piece karakterleri oylama açık. Gidip koramiral momogna'yı bile oylayabilirsin.
Brook yılı olmuş.
Op evreninde açık ara en dirayetli ve iradeli kişi. Vücuduna o derece bigmom dahi hükmedemezdi. D iradesinin yegane sembolü ve büyük ihtimal kral haki sahibi. Op'un gelmiş geçmiş en delikanlı karakteridir benim gözümde.Rouge kimdi ya ?
Kişi sayısı yazmayacak, toplam oy yazacak. Ona bakarsan kartpostal 10 oy ediyormuş.Ben anlamadım her gün oy atmak zaten serbest mi? Nasıl anlaşılacak kaç kişi katıldı diye?