Luffy'ye oy atıyorum bizi kandırdı mı yoksaGizli değil bence.
Luffy'ye oy atıyorum bizi kandırdı mı yoksaGizli değil bence.
Şu drake i oylama işi olmasaydı kesin ona da 50-100 oy atardım. Sevindim 1. Olmasına.@Chris Kiku için gizli gizli oy attığını düşünüyorum. 9 Kın birincisi kendisi.
Zaten Luffyci değil ki kendisi.Luffy'ye oy atıyorum bizi kandırdı mı yoksa
Mr2>Dof'un olmayan tarihi.Mr 2 bile 20. sırada bu Koffy 25. artık sussun şu Koffy fanları!!!
Gerçek krala itaat etsinler. Reis ''Boşuna adamım olabilirsin'' demiyormuş demek ki!
@Millennium Wizard
@Wataame Daisuki
Hala Waifu diyor, bir işe de doğru gel be.
Luffy'nin 1. olmadığı anket dikkate alınamaz.Tam tersi olduğunu konuda defalarca yazmışlar açıklamayı da doğumgününe denk getiriyorlar.Tarihe bakarsak Zoro birinci oldu diyecek yürek var mı bu adamlarda.
La açıklanmamış mı da? Şu ne ONE PIECE WORLD TOP100 (onepiecewt100.com) ?Hacı inşallah Dof timsahı geçmez. Yoksa rezil olduk. @Sir Crocodile
Eski o yenisi gelecek bekle sen lobi ustası son oy bükücü kum kum seni ...La açıklanmamış mı da? Şu ne ONE PIECE WORLD TOP100 (onepiecewt100.com) ?
Hem de farketmezdi yine, bu Koffy'nin arcında bile Croc bunu geçerek gereken cevabı vermiş zaten.
Yok 15:00'de açıklanacak bugün. O eski bayağı. İnternet oylamasının ilk kısmını kapsıyor, ikinci kısmı ve kartpostallar belli değildi işte geneli bugün açıklayacak ilk yirmi.La açıklanmamış mı da? Şu ne ONE PIECE WORLD TOP100 (onepiecewt100.com) ?
Hem de farketmezdi yine, bu Koffy'nin arcında bile Croc bunu geçerek gereken cevabı vermiş zaten.