Bulunmadığı arc, Sanjinin arcı WCI'da 1000 falan farkla 2. oldu. Şimdi Japon halkına Enma falan hype yapmıştır bence. 1. olmasını bekliyorum ben dezoro birinci olucak gibi hissediyorum
Rosada da Law uçmuştu baya.
Bulunmadığı arc, Sanjinin arcı WCI'da 1000 falan farkla 2. oldu. Şimdi Japon halkına Enma falan hype yapmıştır bence. 1. olmasını bekliyorum ben dezoro birinci olucak gibi hissediyorum
Ace, Yamato, Oden ? ? ? ? ?
Gereksiz çocukluk olur, eğlencesi de olmaz hem eğlenceli olsaydı yapabilirdim xD@RedTeroR lobicilik yapak. Zoro birinci olmalı bu sefer.
Hmm Marco da ilk 10'a girebilir.Luffy, Zoro ve Sanji ilk 3 .
Marco da ilk 10'a girse bari. 12. Olmuş bi ara. Şimdi işi daha kolay.
web oyları 1 sayılırken posta ile atılanlar 10 sayılacakmış sanırım. Oylarımız eşit olmayacakHerkes. Çoğunlukla Japonlar. Jump'a mektup yolluyorsun. Bu senekinde web oyları da olacakmış.
Böyle bir şey olmaz. Ağla.Zoro
Luffy
ilk 5 böyle beklliyorum
İmkansız o 1200 farkın kapanması. Yine Luffy merkezli bir hikaye okuduk.Bulunmadığı arc, Sanjinin arcı WCI'da 1000 falan farkla 2. oldu. Şimdi Japon halkına Enma falan hype yapmıştır bence. 1. olmasını bekliyorum ben de
Rosada da Law uçmuştu baya.
Kaido'yu bilmem ama oden bu arc baya ön plandaydı. Wano'nun japonya'yı temsil ettiği düşünüldüğünde de odenin ilk 5'e girmesi sürpriz olmaz bence.
Marco yerine Oden olabilir o zaman. Marco da 12. falan olabilir.Hmm Marco da ilk 10'a girebilir.
İlk 10 tahminimce(sıralamasız)
Luffy
Zoro
Law
Sanji
Ace
Katakuri
Marco
Nami
Sabo
Chopper
Bonus: Yamato