Cicik lobisi burada işlemeyecek.Yamato 1. olacak inşallah.
Cicik lobisi burada işlemeyecek.Yamato 1. olacak inşallah.
Rezillikten başka bir şey değil lan bu. WG community'sinin ne kadar gerizekalı aptal mal olduğunu biliyorduk da bu Artur , Joyboy Theories dahil onlarin salak oldugunu yeni öğrendim. Böyle gerizekalilik olamaz.Yamato en az 1500 puan geriden gelip fark attı Sanji'ye daha da atar. : (
ENMA 4809 KAYBEDEN D. LÜTFÜ 4808 ÇORBA 3422 SARI KUTU KOLA 2948
Daha Hancock ve Nami geliyor..Rezillikten başka bir şey değil lan bu. WG community'sinin ne kadar gerizekalı aptal mal olduğunu biliyorduk da bu Artur , Joyboy Theories dahil onlarin salak oldugunu yeni öğrendim. Böyle gerizekalilik olamaz.
Yamato ile Carrot olayını ankete taşımak nasıl bir rezillik ya
Ne kadar yüksekten düşersen o kadar sert çakılırsın Capori.Rezillikten başka bir şey değil lan bu. WG community'sinin ne kadar gerizekalı aptal mal olduğunu biliyorduk da bu Artur , Joyboy Theories dahil onlarin salak oldugunu yeni öğrendim. Böyle gerizekalilik olamaz.
Yamato ile Carrot olayını ankete taşımak nasıl bir rezillik ya
Yamato'nun kendisi de balon zaten , oyları ile yap-boz parçası oldular.Daha Hancock ve Nami geliyor..
Hancock, Nami ve Carrot'un bile oylarının çoğunun doğal olma ihtimali var. Ama Yamato tamamen şişirme oylar gibi duruyor.
Yanlis yer reis@Bavs çok doğru zaten para oldumu boy da uzatırsın bas parayı al 10 cm boy, yap bi yüz ameliyatı polat-kıvanç tatlıtuğ arası.
Müessemizde oy dağıtımı yapılsa da boy dağıtımı yapılmamaktadır. : ))@Bavs çok doğru zaten para oldumu boy da uzatırsın bas parayı al 10 cm boy, yap bi yüz ameliyatı polat-kıvanç tatlıtuğ arası.
buraya nasıl yazmışız yav kafa gitmiş gece geceYanlis yer reis