Evet öyleymiş :S Ben de denedim ikinciye また明日の投票をお待ちしております dedi.İkinci kez denediğimde "bugün oylama bitti, yarın tekrar görüşürüz" diye bir mesaj verdi. Her gün bir oy vereceğiz herhalde.
Evet öyleymiş :S Ben de denedim ikinciye また明日の投票をお待ちしております dedi.İkinci kez denediğimde "bugün oylama bitti, yarın tekrar görüşürüz" diye bir mesaj verdi. Her gün bir oy vereceğiz herhalde.
Japonya saatine göre günlük 1 oymuş sanırım. Normal de Shanks'e verirdim. Ancak Oda'nın Sanji'ye reva gördükleirni protesto edip ona vereceğim. Sanji'nin oyu epey düşecek çünkü.Oylar reise Lobi yapalım.
Aynen öyle. Ama gene de belli olmaz bu doncuların ne yapacağı :S Bizim tayfadaki Chopper bile kaç tane önemli karakteri geçti yani.Japonya saatine göre günlük 1 oymuş sanırım. Normal de Shanks'e verirdim. Ancak Oda'nın Sanji'ye reva gördükleirni protesto edip ona vereceğim. Sanji'nin oyu epey düşecek çünkü.
1174 karakteri oylayabiliyor olmalısın :/Tayfa harici birini koymamış mı?
Sırf serinin maskotu olduğu için bir karaktere oy vermek baya garip.Aynen öyle. Ama gene de belli olmaz bu doncuların ne yapacağı :S Bizim tayfadaki Chopper bile kaç tane önemli karakteri geçti yani.