Ben dahil gören görüyor ki adamım olması gereken yere tırmanıyor. İlk 3ü bozmak için rakip oluyor. Var mı başka ha var mı nerdeeee ?Belli ki yok yoksa görürdün
Ben dahil gören görüyor ki adamım olması gereken yere tırmanıyor. İlk 3ü bozmak için rakip oluyor. Var mı başka ha var mı nerdeeee ?Belli ki yok yoksa görürdün
O görenler atom bombasının düştüğü yerden.Hala kendilerine gelememişlerBen dahil gören görüyor ki adamım olması gereken yere tırmanıyor. İlk 3ü bozmak için rakip oluyor. Var mı başka ha var mı nerdeeee ?
Bunlar bahaneler. Gerçeği kabul etmek size ağır geliyor. Üstüne soda için. ?O görenler atom bombasının düştüğü yerden.Hala kendilerine gelememişler
O jinbeile bozulmuş yav zatenMonster trioyu ince ince bozmasınin, luffy'e asciligindan ötesi yok dedirtmesinin sebebi oraya yamatoyu koymak için altını kazmasi olmasın?
HeheBunlar bahaneler. Gerçeği kabul etmek size ağır geliyor. Üstüne soda için. ?
Kıskanmayın ne olur çalışın sizinde olur. Harbi ne çekemiyorsunuz bu adamı ya bir salın arkadaş.O kadar karakter var Law ne ya? Roger var, WB var, Garp var, Sakazuki var... var gidip Law'u ilk beşe sokuyorlar.
Covid-19 yüzünden insanlar evden dışarı çıkamıyor. Yokluktan olduğunu düşünüyorum.
Seviliyo benim oğlşm