Bilmiyorum, saat söylenmemiş. Daha yeni paylaşıldığını gördüm yabancı forumda, o yüzden paylaştım.Bu öğlene ait değil mi?
Eğer öğlene aitse fiili gecmiş zamanlı yapayım/ yaptım hatta.
Bilmiyorum, saat söylenmemiş. Daha yeni paylaşıldığını gördüm yabancı forumda, o yüzden paylaştım.Bu öğlene ait değil mi?
Zoro'ya hain pusu keke, adam 3 hafta falan hep gün birincisi oldu, baktılar Luffy'nin yolu tıkayacak hop operasyon.Yapacanız anketin içine tüküreyim...
İlk bir iki gün işin bu kısmına takılmıştım ama şimdi olay onu da geçti, bu nedir yaZoro'ya hain pusu keke, adam 3 hafta falan hep gün birincisi oldu, baktılar Luffy'nin yolu tıkayacak hop operasyon.
Richie bizim sitedeki Bölüm Yıldızları konusunda iki kere ankette olmasına rağmen bir oy bile alamamıştı. Dünya çapındaki ankette ikinci oluyor.En sonunda Kaido listeye girmiş(eksik kalmıştı):
Tuhaf olan aslan Richie bile listeye girmiş ahahaha
HahahahahaRichie bizim sitedeki Bölüm Yıldızları konusunda iki kere ankette olmasına rağmen bir oy bile alamamıştı. Dünya çapındaki ankette ikinci oluyor.
Muhtemelen bizim yaptığımız gibi oradaki forumda ortak oy kullanıyordur. Yoksa bu yeni saatlik sistem de böyle bir karakteri 2. çıkarmak çok zor.Richie bizim sitedeki Bölüm Yıldızları konusunda iki kere ankette olmasına rağmen bir oy bile alamamıştı. Dünya çapındaki ankette ikinci oluyor.
Dünyada da bizim foruma benzer bir yapılanma var herhalde :dRichie bizim sitedeki Bölüm Yıldızları konusunda iki kere ankette olmasına rağmen bir oy bile alamamıştı. Dünya çapındaki ankette ikinci oluyor.
Bizde olduğu gibi troll'e döndü seçimler artık.Richie bizim sitedeki Bölüm Yıldızları konusunda iki kere ankette olmasına rağmen bir oy bile alamamıştı. Dünya çapındaki ankette ikinci oluyor.
Asyada hiç denk gelmedim adamlar paso Sanji, Zoro, Luffy üçgeninde geziyor.Dünyada da bizim foruma benzer bir yapılanma var herhalde :d
Olacağı buydu. Herkese bir oy hakkı verilecekti, oylama da bir hafta ile sınırlı kalacaktı.Bizde olduğu gibi troll'e döndü seçimler artık.