Zoro'yu 1. görememek üzdü galiba.Ne güzel gün gün takip ediyorduk içine etmişler
Zoro'yu 1. görememek üzdü galiba.Ne güzel gün gün takip ediyorduk içine etmişler
Kizaru'yu görememek üzüyordu, güzel sonuç. Saatlik dilimde de olsa girmiş bir şekilde. :SAvrupa şimdi işte gözüme girdin.
Yemişim Kizaruyu. Sabo varKizaru'yu görememek üzüyordu, güzel sonuç. Saatlik dilimde de olsa girmiş bir şekilde. :S
Zoro ağır eziyordu gene gökten müdahale gelip kurtarıldı bizim çocuk demiyorsun daSaatlik olması daha iyi olmuş. Günlük olduğunda fan yarışına dönüyordu. Saatlik hem eğlenceli hem de karakter açısından çeşitli olmasına neden oldu. Oylar bölünür artık fan yarışına girmez kimse pek.
Veren yine verir, ben bayadır bizim tayfaya oy atmıyorum. Farklı karakterlere atıyorum Arc Arc gezip. Her alanda da Zoro-Sanji-Luffy kıyası yapılmaz be RedZoro ağır eziyordu gene gökten müdahale gelip kurtarıldı bizim çocuk demiyorsun da
İçini biliyorum ben senin içiniVeren yine verir, ben bayadır bizim tayfaya oy atmıyorum. Farklı karakterlere atıyorum Arc Arc gezip. Her alanda da Zoro-Sanji-Luffy kıyası yapılmaz be Red