Öyleyse, biraz erken konuşmak gibi olacak ama sanırım yine ilk üç Luffy, Zoro, Sanji olacak. (Japonya oylarını x10 sayarsak) 4 de Law gibi duruyor.
Öyleyse, biraz erken konuşmak gibi olacak ama sanırım yine ilk üç Luffy, Zoro, Sanji olacak. (Japonya oylarını x10 sayarsak) 4 de Law gibi duruyor.
Son anda biri atak yapmazsa ilk 4'lü luffy, zoro, sanji, law olur. 5. de muhtemelen Ace olur.Öyleyse, biraz erken konuşmak gibi olacak ama sanırım yine ilk üç Luffy, Zoro, Sanji olacak. (Japonya oylarını x10 sayarsak) 4 de Law gibi duruyor.
Luffy ikinci mi gelir üçüncü mü?Son anda biri atak yapmazsa ilk 4'lü luffy, zoro, sanji, law olur. 5. de muhtemelen Ace olur.
Kartpostal baya önemli rol oynayacak. Oradan yırtarsak 1. Yırtamazsak 2.Luffy ikinci mi gelir üçüncü mü?
Zengin bir iş adamı falan kurtarır belki Japonyada Luffy'i, onbin kartpostal falan atar.Kartpostal baya önemli rol oynayacak. Oradan yırtarsak 1. Yırtamazsak 2.
Çekikler milliyetçilik yapıp zoro'ya abanmazlarsa 1. Lik garanti biz de. Ama güvenemiyorum.Zengin bir iş adamı falan kurtarır belki Japonyada Luffy'i, onbin kartpostal falan atar.
Bak şu işe, tüm dünya kaç haftadır Japon milliyetçisi olmuş da haberimiz yok.?Çekikler milliyetçilik yapıp zoro'ya abanmazlarsa 1. Lik garanti biz de. Ama güvenemiyorum.
Kartpostal japonya da atılıyor ya. O yüzden milliyetçilik yapıp zoro ya atmazlarsa dedim. Hani zoro'nun ülkesi japonya ya...Bak şu işe, tüm dünya kaç haftadır Japon milliyetçisi olmuş da haberimiz yok.?
Tüm dünya Zoro diye inliyor sen çok kartpostaldan medet umma. Bir de çekik falan diye ırkçılık yapmışsın adamlara, o çekik dediğin adamlardan biri fanı olduğun karaktere hayat vermiş. Yakışmadı. ?Kartpostal japonya da atılıyor ya. O yüzden milliyetçilik yapıp zoro ya atmazlarsa dedim. Hani zoro'nun ülkesi japonya ya...