Bugün yine kutsal kitaplarıma rey bastım şükür
Yarında Teach'e basarsın.Bugün yine kutsal kitaplarıma rey bastım şükür
Hani MagellanBugün yine kutsal kitaplarıma rey bastım şükür
Yok öyle olmuyor bir gün bunlara bir gün amirallere basıyorum hiç şaşmazYarında Teach'e basarsın.
Yarın dört oy kullanırım artıkHani Magellan
Silah zoruyla artırdığım oylar işe yaramış demek ki. Mükemmellll!Sanırım genel oylamada Zoro 1. olmuş durumda.
The current and seventh vote is global and not only in Japan, and so far the results indicate the superiority of Roronoa Zoro!
Şikeci yakalandı. TUTUKLAYIN!!!!Silah zoruyla artırdığım oylar işe yaramış demek ki. Mükemmellll!
Biz bitti demeden bitmez!Sanırım genel oylamada Zoro 1. olmuş durumda.
The current and seventh vote is global and not only in Japan, and so far the results indicate the superiority of Roronoa Zoro!
Bende geçenki slash kimden geldi diyordum.Silah zoruyla artırdığım oylar işe yaramış demek ki. Mükemmellll!
Ben ilkten bu Flashback meselesi yüzünden Ace'in ilk 3'te olacağını hatta 1. bile olabileceğini düşündüm ama sonuçlar çok şaşırttı. Çünkü Ace aşırı derecede değerlendi bu arcta ama Ace'i göremedik bile 7.gün sonunda. Ondan sonra Zoro'nun alabileceği konusunda içimde bir sezgi oluştu. Zoro 1. olsa şaşırmayacağım ben.Doğru olan, olması gereken, yerinde olan da bu.