Millennium Wizard 12 Nis 2015 #11 Zaten bölüm isminde umutsuz bir durumun olduğunu açıkça belirtmişler işte,yorumlardan sonra izleyesim gelmedi.
Zaten bölüm isminde umutsuz bir durumun olduğunu açıkça belirtmişler işte,yorumlardan sonra izleyesim gelmedi.
Roronoa Zoro 12 Nis 2015 #12 Millennium Wizard dedi ki: Zaten bölüm isminde umutsuz bir durumun olduğunu açıkça belirtmişler işte,yorumlardan sonra izleyesim gelmedi. Genişletmek için tıkla ... Senin konuya yorum atman ilgimi çekti, la dedim MW izliyor muymuş animeyi?! Biri onu uyarsın!111
Millennium Wizard dedi ki: Zaten bölüm isminde umutsuz bir durumun olduğunu açıkça belirtmişler işte,yorumlardan sonra izleyesim gelmedi. Genişletmek için tıkla ... Senin konuya yorum atman ilgimi çekti, la dedim MW izliyor muymuş animeyi?! Biri onu uyarsın!111
Millennium Wizard 12 Nis 2015 #13 Master of Puppets dedi ki: Senin konuya yorum atman ilgimi çekti, la dedim MW izliyor muymuş animeyi?! Biri onu uyarsın!111 Genişletmek için tıkla ... Bir ara bakıyordum kolezyum dövüşleri zamanı ama şimdilerde hiç izleyesim gelmiyor.Hele o hiken facialarını gördükten sonra.
Master of Puppets dedi ki: Senin konuya yorum atman ilgimi çekti, la dedim MW izliyor muymuş animeyi?! Biri onu uyarsın!111 Genişletmek için tıkla ... Bir ara bakıyordum kolezyum dövüşleri zamanı ama şimdilerde hiç izleyesim gelmiyor.Hele o hiken facialarını gördükten sonra.