Monkey D. Dragon 5 Nis 2015 #14 Opening çok dandik. Müziği dandik içerği dandik allah kahretsin bu ne lan :/
Unknown 5 Nis 2015 #15 Korsanız mutluyuz temalı başka bir opening. :/ Ama Sigara içen karakter çok havalı lan.
Raiden 5 Nis 2015 #16 Fena değildi sanki opening.Gerçi gelecek bölümlerle ilgili pek bir şey göstermemişler ama. Yine de geçenlerde de söylediğim gibi opening falan boş işler.Evvela yeni ost eklesinler şu lanet animeye.
Fena değildi sanki opening.Gerçi gelecek bölümlerle ilgili pek bir şey göstermemişler ama. Yine de geçenlerde de söylediğim gibi opening falan boş işler.Evvela yeni ost eklesinler şu lanet animeye.
artyomdh 5 Nis 2015 #17 Visums dedi ki: Korsanız mutluyuz temalı başka bir opening. :/ Ama Sigara içen karakter çok havalı lan. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben tanımıyorum onu.Yeni katılacak galiba tayfaya.Reyiz bir adama benziyor.
Visums dedi ki: Korsanız mutluyuz temalı başka bir opening. :/ Ama Sigara içen karakter çok havalı lan. Genişletmek için tıkla ... Aynen ben tanımıyorum onu.Yeni katılacak galiba tayfaya.Reyiz bir adama benziyor.
amaneden 5 Nis 2015 #18 Bölüm başlamadı carpe_d._em çok iyi vermiş fanlığa gel aha biri daha-> artyomdh
Raiden 5 Nis 2015 #19 Luffy'nin vuruşlarındaki o sarı şeyler de ne lan? :S Ya sabır. :S Edit: Dandik de olsa yeni bir ost çıktı. :/
Luffy'nin vuruşlarındaki o sarı şeyler de ne lan? :S Ya sabır. :S Edit: Dandik de olsa yeni bir ost çıktı. :/