Sağolasın.30 Ağustos'ta
Sağolasın.30 Ağustos'ta
Harbiden bende bekledim.Smoker'dan sonra Sanjiylede vs bekledim ama olmadı.Adamlar boş beleş fill sahnesi yapıyorlar,bu vsde mangaya sadık kalıyorlar.Olmuyor ama böyle Toei. Gerçi böyle olsaydı Dof'un bir şekli olmazdı.Niye vs atmadı Sanji Dofla? Cidden bunu bekledim, olmadı :/
Bölümde en çok beğendiğim yer; müzik eşliğinde Dofun Sanjiyi 5 tel saldırısı yapmadan önceki sinsi gülüşüydü Orası baya hoş olmuş
Olurdu be Smokerdan sonra bir şey mi kaybetti? Ya zaten hala sadece animeden takip eden kesim bence çok çok azdır. Onun için isterse Dof Usoppla vs atsın :SHarbiden bende bekledim.Smoker'dan sonra Sanjiylede vs bekledim ama olmadı.Adamlar boş beleş fill sahnesi yapıyorlar,bu vsde mangaya sadık kalıyorlar.Olmuyor ama böyle Toei. Gerçi böyle olsaydı Dof'un bir şekli olmazdı.
Birini uzatıp diğerini uzatmayınca olmuyor be.Adamlarda size yaranamiyorDof vs Smoker'da kızdınız uzatıldı diye.
Simdide neden Dof ve Sanji dövüşmedi
En başından mangaya Sadık kalacaklardı
Sahne güzeldi ama Dof'un kırbacı binaya değdiğinde ses efektleriyle falan daha güzel olabilirdi.Birini uzatıp diğerini uzatmayınca olmuyor be.