Her bölüm animasyon ekibi değişiyor çünkü.Uzatmalarını falan geçtim de çizimler bir hafta normale yakın oluyor bir hafta bugs bunny= op modun da oluyor ben çözemedim.
Her bölüm animasyon ekibi değişiyor çünkü.Uzatmalarını falan geçtim de çizimler bir hafta normale yakın oluyor bir hafta bugs bunny= op modun da oluyor ben çözemedim.
Bilmiyordum onu ama mesela geçen hafta fena değildi ondan önceki haftada ama bu hafta çizimler çok kötüydü..Her bölüm animasyon ekibi değişiyor çünkü.
İflas edecekler yakında görün Toei animasıon error mod da çıkar.Kaç yıllık animeyi amcaoğlunu işe soka soka bu duruma getirdiler.
Daha diyecek bir şey bulamadımDragon Ball ve OP olduğu sürece iflas etmez o şirket.
One piece'in fillerlar'ı o kadar kötü değil arabastada'ki fillerlar g-8 falan hepsini izliyorum seriyi izlerken,bir tek 4-5 çocuk vardı herhalde başka bir tarafa falan geçiyorlardı oralar cok kötüydü.Filler One piece'e iyi gidiyor sırıtmıyor.Bleach animesini yapan şirkete verseler bu seferde filler yağmuruna tutacaklar gene söveceksiniz ben size söyleyim
Birde One Piece'de filler yapabilecekleri sonsuz malzeme var
Aynen aynen bir sahne o kadar sırıtır ya eski çizimler daha iyiydi bunlar çok göze batıyor artıkSabah izledim.Bölüm kötü değil ama aradaki kalite değişimini görmek istiyorsanız luffynin idam sahnesine bakabilirsiniz.Efsane sahneyi şimdi nasıl çizip heder ettiklerini görün. Keşke direk kopyala yapıştır yapsalarmış gözüme çok battı.