Kyouka Suigetsu 4 May 2014 #22 Abi bu nedir ya ahahaha. Boğa tayfaya gelmezse arc sonu, animatörlerin bütün çabası boşa gidecek. Alsınlar gemiye şunu.
Abi bu nedir ya ahahaha. Boğa tayfaya gelmezse arc sonu, animatörlerin bütün çabası boşa gidecek. Alsınlar gemiye şunu.
Dark King 4 May 2014 #23 Şu bölümlerin en güzel yanı robin kesinlikle. Çok iyi çiziyolar kadını son zamanlarda.
Son of Sparda 4 May 2014 #24 Beklenmedik derecede güzeldi Özellikle ilk 5 dakika ve son sahne süperdi.
Son of Sparda 4 May 2014 #26 Meteorun düşüş sahnesi ve düştükten sonraki atmosfer iyi yansıtılamamış bence. Mangada vaaaay diyoduk 3lüyü görünce, buraysa boş boş ekrana baktım :/ Neyse ben yatıyom artık, iyi geceler.
Meteorun düşüş sahnesi ve düştükten sonraki atmosfer iyi yansıtılamamış bence. Mangada vaaaay diyoduk 3lüyü görünce, buraysa boş boş ekrana baktım :/ Neyse ben yatıyom artık, iyi geceler.
ak1 4 May 2014 #27 Orta şeker diyelim öle olsun mangadan aldığım tadın yarısını alamadım desem yalan olmaz.
Son of Sparda 4 May 2014 #30 Lonely Samurai dedi ki: Hiç beğenmedim :/ Boğaya g2 Genişletmek için tıkla ... Hayvanlara kullandığı hakisi olmasa boğa için g3 açacaktı Bu arada boğanın flashback i mangada var mıydı, yoksa yine filler mi soktular araya?
Lonely Samurai dedi ki: Hiç beğenmedim :/ Boğaya g2 Genişletmek için tıkla ... Hayvanlara kullandığı hakisi olmasa boğa için g3 açacaktı Bu arada boğanın flashback i mangada var mıydı, yoksa yine filler mi soktular araya?