Dressoda heycanlı sahneler dışında görünce adamı mal edicek bi sürü sahne var serpiştirebilirler. Bu bölüm resmen oyalandılar.Bir bölümde ne kadar şey olmasını istiyorsun, bekliyorsun merak ettim. O yüzden soruyorum.
Dressoda heycanlı sahneler dışında görünce adamı mal edicek bi sürü sahne var serpiştirebilirler. Bu bölüm resmen oyalandılar.Bir bölümde ne kadar şey olmasını istiyorsun, bekliyorsun merak ettim. O yüzden soruyorum.
Dün izledikten sonra yorum konusunda direkt bunu yazacaktım, sonra unutmuşum. :/O değil de artık iyice abarttılar harbiden. Violet-chan'a Temel İçgüdü sahnesi çekmişler resmen. :/
Niye karalayalım dostum? Önceki bölümlerde çizimler falan güzelleştiği için övdük de ama anime akmıyor.Sanki ağır çekim izliyormuşuz gibi hissediyorum.Bu konuda da yazdığım gibi büyük bir ost eksikliği var OP'de.2000 yılından beri aynı şeyleri dinliyoruz sen de fark etmedin mi? Bleach,Naruto,Fairy Tail gibi serilerde yeni yeni bir çok ost çıktı ve hepsi de çok kaliteli.Dresrosa arc çok güzel gidiyor boşuna karalamayın bence. Alışkanlık haline getirmişsiniz.
3 - 4 haftadır takip ediyorum.Bartonun çizimlerine özenmişler ve arenayı güzel kotarmışlar.Spikerin sesi bile gaza getiriyor.Valla hiç fena gitmiyor bir iki bölümdür. Haftalık takip edesim geldi.