Korsanlar ''Kralı'' 16 Şub 2014 #11 Luffy manga da daha cool dövüyordu neyi aynısını yapmamışlar Bölümler bana iyi gelmiyor açıkcası ama izlemeye devam.
Luffy manga da daha cool dövüyordu neyi aynısını yapmamışlar Bölümler bana iyi gelmiyor açıkcası ama izlemeye devam.
Borsalino Kizaru 16 Şub 2014 #13 bana kalırsada mangada daha karizmatikti ne o öle adamı tutup dönmeler falan lufy tutup direk yere vurmuştu öylesi daha iyiydi sanki
bana kalırsada mangada daha karizmatikti ne o öle adamı tutup dönmeler falan lufy tutup direk yere vurmuştu öylesi daha iyiydi sanki
T1T4N 16 Şub 2014 #14 Balta ilk sahnede Luffy'den büyük ikinci sahnede Küçük sahne arası 10 saniye değil
Monkey :D Luffy 16 Şub 2014 #15 güzel bölüm sadece bir kaç saç rengi hariç hayal kırıklığına uğradım çok şey yazabilirim ama istem dışı spoiler olur diye kendimi tutuyorum bu arada animeyi görünce keşke şöyle köşede 100 bölüm izlenmemiş olsa diyorum
güzel bölüm sadece bir kaç saç rengi hariç hayal kırıklığına uğradım çok şey yazabilirim ama istem dışı spoiler olur diye kendimi tutuyorum bu arada animeyi görünce keşke şöyle köşede 100 bölüm izlenmemiş olsa diyorum
Unknown 16 Şub 2014 #16 Normal bir animeye göre berbat klasik one piece animesine göre güzel bir bölümdü.