O zaman karşıyada Yhwach denilen adamı korlardı sanırım Bleach evreninin en güçlüsü o. Değil mi? @Millennium WizardBari bi Madara falan koyaydın naruto takımına
O zaman karşıyada Yhwach denilen adamı korlardı sanırım Bleach evreninin en güçlüsü o. Değil mi? @Millennium WizardBari bi Madara falan koyaydın naruto takımına
Ruhlar kralını görmediğimize göre en güçlüsü diyebiliriz.Ama Madara olmaz karşıda Kaguya falan karşılık gelirdi sanırım.O zaman karşıyada Yhwach denilen adamı korlardı sanırım Bleach evreninin en güçlüsü o. Değil mi? @Millennium Wizard
Bleach mangasını hiç okumadım anime bitince. Genjutsudan falan belki kurtarırlar diye Madara demiştimO zaman karşıyada Yhwach denilen adamı korlardı sanırım Bleach evreninin en güçlüsü o. Değil mi? @Millennium Wizard
Hepsini anladım da kakashi bleach takımından kime zara verecek ?Naruto Takımını bana verin, ben hazırlayım. Hokage'ler çok güçlü değil :/ Bliç'in en güçlüleri vs Hokage'ler nedir ya, Madara bile tek yetiyor bunlara.
Naruto Team
Madara
Naruto
İtaçi
Hashirama
Çift göz Kakashi
Çift Göz kakaşiHepsini anladım da kakashi bleach takımından kime zara verecek ?
İsterse 4 göz olsun kakashi kime zarar verecek ? Ayrıca uchiha değil ki bu adam onlar gibi kullansın çift göz olsa ne olur ? Ciddi kime zarar verecek 1v1 oluştursak ?Çift Göz kakaşi
Kakaşi'nin son halinden bahsediyorum. Hani PS açan, Obito'nun iki gözüyle Kaguya sopalayan Kakaşi. Obito'nun göz güçleri malum, istediğini boyuta çekiyor. İstediği organı alır Kakaşi.İsterse 4 göz olsun kakashi kime zarar verecek ? Ayrıca uchiha değil ki bu adam onlar gibi kullansın çift göz olsa ne olur ? Ciddi kime zarar verecek 1v1 oluştursak ?