Eskiden dört yonkou için 7 savaş lordu + bütün denizciler dendi. Dört yonkou birbirinden ayrı ve rakip olmasına rağmen bu durum geçerliydi. Marineford savaşında dünyaki insanlar için denizcilerin kaybetme ihtimali bile konusuluyordu. Şavaşı taktikler vasıtasıyla bu kadar kayıpsız atlattı denizciler. Şimdi oradaki beyaz sakalın yanına kaidoyu koy. Aynı sonuç geçerli olurmu ? Kendi oğlum dediği adam tarafındanda böyle bir ortamda bıcaklanmaz. Zaten kalbi sıkıntılı bir adam savaşa başlamadan kalbinden bıçaklanarak başlıyor savaşa. birde böyle bir savaş olsa tarafsız bir alan secileceğini varsayıyorum yani taktiklerde o kadar etkili olmaz. Bana göre güç sırasını söylüyorum. yonkoular>garp(amiral seviyesi aokiji yenebilicek seviyede.)>filo amirali(bir amiral seviyesindeki adamı anca 10 güne yenebiliyor)>=amiraller(3milyar ödülleri var.)>Sağ kollar> diğer yonkou komutanları> Yonkou müttefik kaptanları> yardımcı amiraller. Yonkou tarafında 2 yonkou +sağkolları= garp + 3 amiral seviyesindedir. kalan üç yonkou = gorosei + sarapimlerin suanki halleri (büyürlerse bu 7 si 4 yonkouya denk olabilir.)+ filo amirali + imuya denktir. Alt seviyelerdede yonkou tarafı ağır bastıgından. Uzun vadede yonkou tarafı kazanır. Bu arada gorosei ve imu beklenenden çok daha güçlü olursa dünya hükümeti alır. Ben suan belirli olan tek goroseiye göre düşündüm.