Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 5 İmparator Tayfası Dünya Hükümetini Devirebilir Mi?

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    141
-Wb savaşta haki kullanamadığı icin öldü. Bunun sebebi ise ilaç almak istememsiydi. Aldığı hasarların sebebi bu. Ayni zamanda kral haki de kullanamadı ki kral haki tek başına adamı tank yapıyor. Yani Oda adamı öldürmek yaşlı halinde olsa bile yine de gücünün büyük kısmını kullandırtmadı. Wb korsanlarında adam akıllı doktor olmadığı için (Marco'nun acı alması bi halta yaramaz, medikal doktor gerekir) böyle bir eksik doğdu. Eğer birlikte hareket edilirse bu açık kapatılabilir.
-Wb adayı uzaktan yok etmesin diye Ace'i esir aldılar zaten. Planın amacı buydu. Ayrıca şimdi Aokiji de yok ki dalgaları durdursun. O dalgalar çoğunu süpürür hele meyveli olup da uçamayanları nanayı yer. Shiki'nin koca filosunu dalgalar yutmuştu hatırlarsanız.
-Kaido'yu plot armor king yendi diye adamın seviyesi değişmez. Ayrıca Wano deniz taşı merkezi. Plot armor king tarafı yensin diye bunları kullandırtmadı. 20 sene işliyorsun ama kullanmıyorsun... Queen'in yaptığı toplu imha silahları da var.
-Big Mom... Buna "vs" diyebilecek var mı? Resmen aradan çıksın nikaya yazsın diye yapılmış bir şey.
-Karasakal. Meyvesi çok ters. Amiralin birini yakalayıp Kaido da zbammm çakarsa mortingen bile olabilir.
-Shanks. Şimdi soruyorum. Luffy'nin amacı neydi? He? Kk olmak veee Shanks'ın Tayfasını Geçecek Tayfa Toplamak.

Korsan tarafında 5 yonko + Kuzan + Laffite + en iyi ihtimalle Beckman var üst düzey adam olarak. Hükümet tarafında zaten denizci kısmı 6 top tier adamdan başlıyor üstüne 5 kadim + şuan yc1 üstü klasmanına gelmiş Zoro'yla başa baş kapışan Lucci ve Guernica var, 7 seraphim ve bilmem kaç tane kutsal şövalye var. Toz zerresi kadar şansı yok korsan tarafının. Yeni yonkolar Luffy ve Buggy'nin tayfa korsanlara eklenip Seraphimler hükümet tarafından çıkarılsa üstüne düşünülmeye değer bir karşılaşma olurdu.

Normal şartlarda korsanlar çiğ çiğ yer derdim ama Kizaru'nun Nika formundaki Luffy ile başabaş mücadele ettiğini görünce çizerin çok farklı düşündüğünü anladım.Kizaru Luffy mücadelesinden sonra şu çıkarımı yaptım aslında istese hükümet korsanları birkaç haftada yer bitirirmiş ama canları istemiyormuş.Nika formundaki Luffy Teach le başabaş gider Shanks hakkında bilgi sınırlı olduğu için birşey diyemem Kaido'yu öldürdü zaten BM yi de rahat alırdı.Bu seviyedeki adamla çok ciddileşmeyen Kizaru başabaş savaşıyorsa Grosei amiraller birlikte korsan neslinin dibine kibrit suyu dökmesi lazım... Oda ve muhteşem hikayesinin muhteşem güç dengesi...

Yer olarak düz bir ada olacak varsayıyorum. Handikapsız bir dövüş. Bu arada bence bu savaşa amiraller ya da koramiraller katılmayabilir. Ama katıldığını varsayıyorum.

Önden yan çar tayfalar ve düz askerler saldıracaklardır. Bu kişileri es geçiyorum hatta bence sol kol altını da es geçelim birbirlerini dengelediklerini düşünelim. Seraphimlerle sol kol altları vs birbirini dengeledi.
Sıra amirallere geldi. (Bu arada arkada beş kadim izler.)
1.Akainu vs kaido.
2.Ryokugyu vs karasakal
3.Fujitora vs bigmom
4.Kizaru vs Kuzan
5.Garlig vs Shanks
Garp ve sengokuyu saymıyorum. Emekli olmuşlar kenardan şenlik izlemeye gelmişler.
Beyazsakalın tayfayı saymıyorum yine güçlü kişiler var lakin bir amiral vs sinde katılacak ananas var o kadar. Gerekli gördüğümüzde yazabiliriz lakin o da uzaktan izlesin sengoku ve garp gibi.

Burda eşleşmelerin sonuçlarını yazıcam. 1.Kaido hafif yanıklarda ve hafif yorgunlukta alır.

2.karasakal ryokyu yok eder. Hasarsız alır.

3. Bu savaş baya uzun sürer bigmom hasar almaması nedeniyle kazanır. Bigmom baya yorulur. Yemek ihtiyacı doyar. Şefleri baya yemek takviyesi yapmak zorunda kalır. Bu da savaş meydanında oldukça zor.

4. Kuzan Kizaruyu görünmez yardımcısı kılıç kullanıcısı sayesinde bir anlık dikkatsizliğinden faydalanıp yener. Kuzan öyle zekidir ki hasar dahi almaz.

5. Shanks en büyük savaşını verir yer gök çalkalanır hakilrr patlar falan Shanks bariz üstün gücüyle yener. Hafif sıyrıklar ve hafif yorgunlukla karşısındaki kişiyi hareket edemez hale getirir.

Arkadan izleyen kişiler hemen yenilenlerin yerine geçer işte kılıçlı dede shanksa gibi burası karışık hem kadimlerin gücü de tam bilinmediği için şöyle bir eşleştirme yapamadım. Lakin burda da durum çok farklı olmaz büyük kayıplar vererek burayı imparator tayfası alır. İm ortadan kaybolur hiç yokmuş gibi savaşa birebir katılmaz ve gizemini korur. O kadar kazanırlar ki yeni dünya hükümetini kurup. Her biri bir hükümdar olur.

Yeni oluşumu yine mevcut hükümetinkine benzetirler ve korsanlık yerine hükümet olurlar. Her şeyi düzene koymaya başlarlar. Başkaldırmayan bütün personelleri işlerine devam etmesi başkaldıranları ise idam edilmesi şeklinde bir düzen getiirirlrr. Eski yöneticilerin hepsi ya itaat edecek ya da başı kesilecek şeklinde bir düzen gelir.

Bu hükümetin amacı kayıp yüzyılı ortaya çıkartıp, one piece'i ele geçirmek. Sevdikleri korsanları nizama uymak şartıyla denizci yaparlar sevmediklerini asarlar. Seraphimleri ele geçirirler gastino ile birlikte çalışarak hepsini modifiye ederler... Luffy bunu haberlerden okur.

Üç büyük güç Yonkou - donanma Shichibukai'lerdi. Dört imparatora karşı Donanma ve Shichibukai'ler birlikte hareket ediyorlardı.

Donanma ve Seraphim'ler vs beş imparator desen gözüm kapalı İmparatorlar derim ama İmu, Gorosei ve Kutsal Şövalyeler işi bozuyor. Beş imparatorun yanına Hasır Şapka Korsanlarını ve Cross Guild'i dahil edersek İmparatorlar kazanır yoksa karşı taraf alır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık