Kaptan: Monkey D. Luffy (5) - Tayfayı KK tayfası yapsın diye. Bir potansiyel gördüm adamda
Yardımcı Kaptan: Roronoa Zoro (5) - Luffy'i alınca yanına verdiler ama ben yine de parası neyse ödeyeyim dedim. En iyi kılıççı.
Rotacı: Jinbe (3) - Fiyat/performans kralı. Tayfanın sudaki gücü. Ve tayfanın rasyonel olanı.
Doktor: Caesar Clown (3) - Aynı şekilde f/p. Güçlü olmasının yanında eminim ki yeterli medikal bilgisi vardır.
Keskin Nişancı: Van Augur (4) - Daha iyi keskin nişancı bulması zor. Çok işlevsel ve sapanı değil 'tüfeği' var
Dövüşçü: Jesus Burgess (3) - Deli dana. Savaş alanına sal mayın kontrolü yapsın. Arada Luffy kum torbası yapsın falan. Kullanılır.
Aşçı: Bellemere (2) - Kepçesi elinde kazan başında bizimkileri doyurur daha fazlasına gerek yok. Otursun keyfine baksın Tamanegi ile.
Eğlence Unsuru: Gaimon (1) - Valla gönül ister ki bir Brook alalım ama para yok. Bu adam da dekoratif. Arada bir yerlere sızar falan.
Marangoz: Queen (3) - Maksat Zoan olsun tayfada. // Iceburg da olabilir aslında
Miço: Tamanegi (1) - Bellemere sıkılmasın diye. Arada alışverişe yollarız belki.
Meyve buldukça tayfa güçlenir de güçlenir.
P.S: Ben kaptanı Luffy yaptım diye otomatik Hancock, Law falan müttefikim oluyorsa mis gibi olurdu valla