Olayların siyasi boyutunu hiç bilmiyorum bu arada 20 dk önce açtım ve izliyorum hiçbir şeyden haberim yok.Bu kıza kötü bir şey diyemem. Bu senenin en omurgalı yarışmacılardan biri, en başında o. Yarışmayı ve EBU'yu tamamen açık açık eleştirmekten çekinmedi.
İrlanda Büyükelçiliği de desteğini basmış.
Affedersin Yasopp Oğlu Usopp. Bilme bilme zaten, insan etkileniyor. Örnek olarak kendimi söyleyeyim. 4 sene sonra izlemiyorum finali, şaka gibi.Olayların siyasi boyutunu hiç bilmiyorum bu arada 20 dk önce açtım ve izliyorum hiçbir şeyden haberim yok.
Bunu gördüm az önce. Sonda böyle bir şey demiş ama mikrofonun sesini kısmış diyenler de var.İrlanda'nın performansı iyidi ya.Benim de müzik zevkime uygun değil ama konsept olsun sahne olsun iyi performans gösterdiler.
Evet dedi duydum.Sesi herkesin kısık geliyor zaten.Bunu gördüm az önce. Sonda böyle bir şey demiş ama mikrofonun sesini kısmış diyenler de var.
Yarı finallerin on misli protesto var şu an ve bardağı taşıran son damlalardan biri Joost Klein olayı oldu. Daha neler neler var ama kaos saymaya zaman yetmez.Tek performans ve puanlamayı izleyecektim sadece ama çok ciddi protestolar var arenada dediler diye baktım. RTBF kanalı arenadan protesto görüntülerini veriyor. Şarkıcıların sesi bile duyulmuyor.
Bu kadarını bile söylemeyi başarmış. Tekrardan Bambie'ye kalp.Evet dedi duydum.Sesi herkesin kısık geliyor zaten.