kaizokuou 9 May 2024 #372 Şarkıdan bir halt olmayınca sahnede soyunalım hoplayıp zıplayalım demişler.
BlackMask 9 May 2024 #373 Ben de teşekkür ederim Sarah. Not: Fena değildi. Provalardaki gibi olmasa da sonrakileri görünce hak etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben de teşekkür ederim Sarah. Not: Fena değildi. Provalardaki gibi olmasa da sonrakileri görünce hak etmesi gerektiğini düşünüyorum.
BlackMask 9 May 2024 #374 kaizokuou dedi ki: Şarkıdan bir halt olmayınca sahnede soyunalım hoplayıp zıplayalım demişler. Genişletmek için tıkla ... Kız dansçı olduğu için normal aslında. Ama şarkı tırt doğru.
kaizokuou dedi ki: Şarkıdan bir halt olmayınca sahnede soyunalım hoplayıp zıplayalım demişler. Genişletmek için tıkla ... Kız dansçı olduğu için normal aslında. Ama şarkı tırt doğru.
BlackMask 9 May 2024 #375 Normalde elenecek tırt bir şarkı. Çünkü Arnavutçası iyiydi ama Arnavutluk bazı seneler sürpriz yapıyor.
Normalde elenecek tırt bir şarkı. Çünkü Arnavutçası iyiydi ama Arnavutluk bazı seneler sürpriz yapıyor.
BlackMask 9 May 2024 #376 Şimdi Türk, Arap, Balkan ezgilerini harmanladığını belirten Marina Satti geliyor. Değerlendireceğiz.
kaizokuou 9 May 2024 #380 BlackMask dedi ki: Çok kötü. Sinirlendim. Genişletmek için tıkla ... -12 puan